EN

Osamělý orangutánek

Tilda Kelly


Malý orangutan potřebuje novou mámu... stejně jako Erin
Erin se dostane k nové pěstounce Rachel, která pracuje jako veterinářka v záchranné stanici pro opuštěné opičky. Když do stanice přijede malý orangutan jménem Budi, rozhodnou se Erin s Rachel vzít si ho na pár dní domů, než ho budou moct pustit do výběhu mezi ostatní opice. Erin sice v dětském domově nějaké spolubydlící měla, ale nikdo z nich nebyl zdaleka tak roztomilý a hravý jako malý orangutan Budi!

Detailní informace

Ilustrátor Kolektiv
Jazyk čeština
Původní název Little Orangutan All Alone
Původní jazyk angličtina
Překladatel Nikolas Malota
Počet stran 160
EAN 9788026440970
Datum vydání 07.03.2022
Věk od 6
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,365
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Erin se dostane k nové pěstounce Rachel, která pracuje jako veterinářka v záchranné stanici pro opuštěné opičky. Když se do stanice dostane malý orangutan jménem Budi, rozhodnou se Erin s Rachel vzít si ho na pár dní domů, než ho budou moct pustit do výběhu mezi ostatní opice. Erin sice v dětském domově nějaké spolubydlící měla, ale nikdo z nich nebyl zdaleka tak roztomilý a hravý jako malý orangutan Budi!

Erin je z péče o malého orangutánka nadšená, ale je jasné, že nejlepší místo pro něj je vedle dalších orangutanů. Pomůže Erin Budimu, aby dokázal důvěřovat nové orangutaní rodině a zapadnul?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM