EN

Chladová terapie: kompletní průvodce otužováním

Kompletní průvodce otužováním

Libor Mattuš, Veronika Allister


Mrazem prověřený průvodce pro všechny, kdo se chtějí ponořit do tajů otužování
Je pro vás otužování novinka a nevíte, kde začít? Nebo už ho praktikujete, ale chtěli byste svoji ledovou vášeň posunout ještě o kus dál? Ve vůbec první české publikaci na téma otužování vás cestou zimy provedou instruktoři, pro které je mráz denním chlebem. Na základě vlastních zkušeností i vědeckých poznatků vám krok za krokem představí tento osvěžující zdravotní trend. S jejich praktickými tipy může mít z chladu prospěch úplně každý!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 280
EAN 9788026510116
Datum vydání 23.09.2021
Věk od 15
Formát 160x230 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,625
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Toto je česká kniha od českých autorů, jedna z prvních svého druhu. Staví na dlouholeté zkušenosti s využíváním chladu jako nástroje a komunikace s ním, jako s učitelem. 

Knížka je o otužování a chladu - o jednom z nejblahodárnějších přátel našeho těla a mysli. Chlad je tu s námi, lidmi (homo sapiens) odpradávna. A díky tomu jsme si na chlad skvěle zvykli. Často si stačí dovolit v hlavě, aby se naše tělo přizpůsobilo a dovolit chladu, aby nám pomohl v nás budovat “nejlepší verzi sebe sama”.

Hledáte motivaci jak začít s otužováním? Hledáte své otužovací “proč”? Chcete slyšet příběhy dobrodružství? Zajímá vás, jaké to je stoupat v kraťasech v zimě na nejvyšší horu Sněžku nebo plavat desítky metrů pod tlustou vrstvou ledu?

Nebo chcete zjistit, jak se otužovat postupně? Kromě motivace vám také ukážeme konkrétní možnosti, jak se otužovat doma - abyste nemuseli za otužováním ven, pokud nechcete, ale mohli si ho užít v bezpečí domova. 

Pojďte se s námi vydat na objevnou cestu. Cestu nejen po zamrzlých planinách, ale hlavně cestu poznání sebe sama.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Libor Mattuš

Libor Mattuš

Libor Mattuš vystudoval Kulturní studia Číny v Brně a několik let působil jako tlumočník a lektor čínského jazyka. Jako instruktor bojových umění, která učí přes 12 let, se dostal také k otužování a chladové terapii. Po rozpadu dlouholetého vztahu pocítil během těžkých životních chvil pozitivní účinky chladu na psychiku i tělo. Dnes pracuje s mnoha špičkovými sportovci na národní i mezinárodní úrovni a školí ve firmách jako STRV, Red Hat, O2, VÚB, Sberbank nebo J&T Bank. Vystupuje na HR, zdravotních a seberozvojových konferencích. Školí také na několika státních a soukromých univerzitách, přednášel opakovaně na Sportovní fakultě Masarykovy univerzity v Brně a je garantem první katedry biohackingu v ČR, na Essential college v Brně. 
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM