EN

Reflexní terapie ruky pro začátečníky

Postupy na podporu sebepéče

Stefanie Sabounchianová


Ulevuje od bolesti – snižuje stres – poskytuje energetickou vzpruhu – zlepšuje cirkulaci – předchází zdravotním potížím
Reflexologie ruky je účinný způsob, jak se starat o celé své tělo. Můžete ji snadno používat pro každodenní péči o sebe sama, ať se nacházíte kdekoli. Praktická ilustrovaná příručka předkládá novou a jednoduchou metodu, jak se umění reflexní terapie naučit – seznamuje se všemi reflexními zónami a ploškami, používanými technikami i sestavami, a dále popisuje konkrétní potíže v jednotlivých částech těla a postupy, jak od nich pomocí reflexní masáže ruky ulevit. Je určena pro začátečníky a na domácí použití.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Press Here! Hand Reflexology
Původní jazyk angličtina
Překladatel Mirka Kopicová
Počet stran 128
EAN 9788020457431
Datum vydání 21.10.2021
Věk od 15
Formát 160x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,313
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Knížka s názornými ilustracemi a intuitivním uspořádáním podává jednoduchý návod na provádění reflexní terapie ruky a představuje účinnou a snadnou formu péče o sebe sama pro novou generaci vyznavačů wellness. Po výkladu o fungování této metody a jejím přínosu se seznámíte s mapou reflexních zón ruky jakožto zmenšenou mapou lidského těla. Naučíte se principy používání řady technik palce a ostatních prstů pro masáž reflexních plošek na ruce a také způsoby, jak ruce uvolnit. Další kapitola se věnuje šesti zónám ruky a jejich vzájemnému vztahu s různými částmi těla. Pro každou zónu existuje sestava zahrnující několik kroků a tyto sestavy je možné spojit do jediné kompletní reflexologické sestavy. Hlavní část poukazuje na možné obtíže v těle, uspořádané podle probraných zón, a způsoby, jak od nich ulevit za použití technik reflexní masáže ruky.

Stefanie Sabounchianová, která pochází z Německa, má úspěšnou soukromou reflexologickou praxi v kalifornském Los Angeles a vyučuje reflexologii nohy, ruky a ucha na několika školách včetně Americké akademie reflexologie, a mezinárodně také v Německu, Švýcarsku a Portugalsku. Je držitelkou národního certifikátu od Amerického reflexologického výboru pro certifikaci. Stefanie je viceprezidentkou Světové reflexologické nadace, působí v představenstvu Americké reflexologické asociace a je autorkou knihy Tady stlačte! Reflexologie pro začátečníky (MF, 2017).

Další informace naleznete na webové stránce: www.reflex2relax.com

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM