EN

Poníci od stříbrné řeky – Jízdárna v ohrožení

Amanda Willsová


Divocí poníci, dobrodružství, kamarádství a emoce ve 4. dílu série pro milovnice koní a poníků.
Když vyjížďka na ponících pořádaná jejich jízdárnou skončí tragédií, ocitnou se Poppy a Scarlett přímo uprostřed pátrání. Začnou se totiž dít divné věci a nevypadá to, že jde o náhody. Kdo má na stáje vztek a chce je zničit? Podezření padne na konkurenční jezdeckou školu Claydon Manor, je ale jejich bezohledná manažerka opravdu na vině? Aby toho nebylo málo, neznámý vetřelec vypustí ze stájí Neba a on uteče na blata…
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název The Riverdale Pony Stories 4 - Redhall Riders
Původní jazyk angličtina
Překladatel Romana Neumanová
Počet stran 128
EAN 9788025353370
Datum vydání 04.11.2021
Věk od 11
Formát 129x193 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,221
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Když vyjížďka na ponících pořádaná jejich jízdárnou skončí tragédií, ocitnou se Poppy a Scarlett rovnýma nohama uprostřed pátrání. Začnou se totiž dít divné věci a nevypadá to, že jde o náhody. Kdo má na stáje vztek a chce je zničit? Podezření padne na konkurenční jezdeckou školu Claydon Manor, je ale jejich bezohledná manažerka opravdu na vině?

Aby toho nebylo málo, neznámý vetřelec vypustí ze stájí Neba a on uteče na blata. Vypátrají dívky neznámého mstitele dřív, než stihne napáchat další škody?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Poníci od stříbrné řeky"

Hodnocení čtenářů

Markéta Kubíčková
Tento díl pro mě byl, stejně jako třetí, zklamáním, ale už ne tak velkým. Aspoň tam byl zase neb a postavy se nechovaly jako... No jo. Víme. Přesto si myslím, že na první dva díly to rozhodně nemá. Ale rychle se čte, proto dávám tři hvězdičky.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM