EN

Poníci od stříbrné řeky – Divoká bouře

Amanda Willsová


Divocí poníci, dobrodružství, kamarádství a emoce ve 3. dílu série pro milovnice koní a poníků.
Pro Poppy měl být týden na koních uprostřed lesů životním zážitkem. Když jí přidělí ošklivého a tvrdohlavého poníka jménem Elegán, její nadšení se vytratí. Náladu jí nezlepší ani hloupá hádka se Scarlett, natož podezřelý muž, který se potlouká kolem stájí. Dřív, než Poppy přijde na to, co tam pohledává, strhne se prudká bouře, která ohrožuje všechny koně. Dokáže Poppy odvrátit blížící se neštěstí? Podaří se jí zachrání přátelství se Scarlett?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název The Riverdale Pony Stories 3 - Into the Storm
Původní jazyk angličtina
Překladatel Romana Neumanová
Počet stran 120
EAN 9788025349656
Datum vydání 04.03.2021
Věk od 11
Formát 129x193 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,228
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pro Poppy měl být týden na koních uprostřed nádherných lesů životním zážitkem. Když jí přidělí ošklivého a tvrdohlavého poníka jménem Elegán, její nadšení se vytratí. Špatnou náladu jí nezlepší ani hloupá hádka se Scarlet, která zasadí vážnou ránu jejich přátelství. Starosti jí dělá i podezřelý muž, který se potlouká kolem stájí. Dřív, než Poppy přijde na to, co tam pohledává, strhne se prudká bouře, která začne ohrožovat všechny koně. Poppy ví, jak stáje zachránit, k tomu však potřebuje pomoc svéhlavého Elegána. Dokáže vyhrát závod s časem? A zůstanou se Scarlett nejlepší kamarádky?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Poníci od stříbrné řeky"

Hodnocení čtenářů

Markéta Kubíčková
Původní dualogie byla perfektní. Ale tohle? Tento díl pro mě byl docela velkým zklamáním, hlavně pro tenkost knihy. Poppy a Scarlett jsem v původních dvou dílech milovala, ale zde se Scarlett chovala strašně, příběh byl samy absurdní zvrat a Poppy se taky chovala.... No. Ovšem obálka je jako vždy nádherná a celá kniha je poměrne dost čtivá, ale doporučit ji bohužel nemůžu.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM