EN

Ženská močová inkontinence

Roman Chmel


Močová inkontinence patří mezi problémy, jehož následky se promítají do všech oblastí osobního i společenského života postižené ženy a výrazně tak snižují jeho kvalitu. Publikace chce proto přispět k lepšímu povědomí o tomto častém onemocnění a motivovat čtenářky ke včasné návštěvě lékaře, který jim pomůže se problému bezbolestně a zcela zbavit či jej alespoň minimalizovat. Samostatná kapitola je věnována rizikovým faktorům, prevenci a léčbě zánětů močových cest jakožto souvisejícímu problému.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788020422798
Datum vydání 01.01.2010
Věk od 18
Formát 110x180 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,07
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Močová inkontinence - neschopnost ovládat držení moči - zcela jistě patří mezi jeden z nejvíce ponižujících stavů. Její následky se promítají do všech oblastí osobního i společenského života postižené ženy a výrazně tak snižují jeho kvalitu.

Naše publikace chce proto přispět k lepšímu povědomí o tomto častém onemocnění a nenásilnou formou motivovat čtenářky ke včasné návštěvě lékaře, který jim pomůže se problému bezbolestně a zcela zbavit či jej alespoň minimalizovat. Jsou probrány příčiny a rizikové faktory vzniku inkontinence, její typy (především stresová inkontinence a hyperaktivní močový měchýř), neinvazivní a invazivní vyšetřovací metody.

Autor upozorňuje na vysokou efektivitu jak chirurgických, tak i medikamentózních metod léčby, ale též na finanční náklady spojené s terapií tohoto onemocnění. Samostatná kapitola je věnována rizikovým faktorům, prevenci a léčbě zánětů močových cest jakožto souvisejícímu problému.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM