EN

Vybrané kazuistiky z gynekologické endoskopie

Michal Mára


Výběr kazuistik z této oblasti medicíny by čtenářům měl přinést nejen pohled na zajímavé, komplikované či velmi neobvyklé situace řešené endoskopicky, ale i návod, jak v těchto situacích postupovat nebo nad jakými jinými postupy uvažovat. Autoři se pokusili vybrat několik zajímavých případů ze své praxe, popsat je textem, doplnit obrázky.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788020429018
Datum vydání 01.08.2013
Věk od 15
Formát 142x201 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Edice Aeskulap
Hmotnost 0,297
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Výběr kazuistik z této oblasti medicíny by čtenářům měl přinést nejen pohled na zajímavé, komplikované či velmi neobvyklé situace řešené endoskopicky, ale i návod, jak v těchto situacích postupovat nebo nad jakými jinými postupy uvažovat.

Autoři se pokusili vybrat několik zajímavých případů ze své praxe, popsat je textem, doplnit obrázky a konfrontovat s literaturou. Gynekologická endoskopie a minimálně invazivní operace jsou dnes již běžnou součástí dovedností i mladých gynekologů a snad kromě onkologie představují dominantní přístup v celé gynekologické operativě. Proto má tato knížka ambici oslovit co nejširší spektrum gynekologů, ale též lékaře z jiných invazivních oborů, např. chirurgy, urology a anesteziology.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM