EN

Vlčí mluva pro pejskaře

O alfa samcích, dominanci a jiných populárních omylech

Elli H. Radingerová, Günter Bloch


Tato kniha čtenářům a majitelům pejsků ukáže, co se můžeme naučit od vlků ve volné přírodě pro náš život, ale především pro zacházení s našimi čtyřnohými miláčky. A budete se divit, jak moc se liší naše vžité představy od reality.

Detailní informace

Žánr chovatelství
Jazyk čeština
Původní název Wölfisch für Hundehalter. Von Alpha, Dominanz und anderen populären Irrtümern
Počet stran 304
EAN 9788020451514
Datum vydání 22.10.2019
Věk od 16
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Psi údajně poslouchají, jen když je ustavičně kontrolujeme, ignorujeme jejich nevhodné chování, trestáme je za opakované porušení našich povelů, a celý psí život údajně řídí napětí mezi dominancí alfa samce (nás) a podřízeností psa.

Tyto a další oblíbené omyly jsou ve světě pejskařů velmi rozšířené a bývají odvozovány od přirozeného chování vlčích předků. Ale chovají se vlci opravdu takhle? Nikdy! Tato kniha čtenářům a majitelům pejsků ukáže, co se můžeme naučit od vlků ve volné přírodě pro náš život, ale především pro zacházení s našimi čtyřnohými miláčky. A budete se divit, jak moc se liší naše vžité představy od reality.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Elli H. Radingerová

Elli H. Radingerová

Elli H. Radingerová (1951) opustila před třiceti lety povolání obhájkyně, aby se mohla plně věnovat psaní a své největší vášni – vlkům. Dnes patří k nejrespektovanějším znalcům vlků a vlčího života a své znalosti prezentuje v knihách, na seminářích a přednáškách. Její kniha Moudrost vlků (česky 2018) vyšla v 25 jazycích a prodaly se jí stovky tisíc výtisků. Podobně úspěšné byly i její další knihy, např. Vlčí mluva pro pejskaře (česky 2019) nebo Moudrost starých psů (česky 2018), ve které se zabývá psími seniory. Elli H. Radingerová žije ve Wetzlaru v Hessensku.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM