EN

Do psího nebe

Jak se rozloučit s milovaným psem

Elli H. Radingerová


Kniha o tom, co se můžeme naučit od našich čtyřnohých přátel na konci jejich života.
Dojemná kniha pro všechny, kdo chtějí pomoci sobě i svým milovaným čtyřnohým přátelům při loučení. Do psího nebe je hluboký průvodce smutkem a hledáním nové naděje po smrti vašeho milovaného zvířete.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr chovatelství
Jazyk čeština
Původní název Abschied vom geliebten Hund: Trauern, loslassen, neuen Mut fassen – Was uns Hunde über das Sterben u
Původní jazyk němčina
Překladatel Tomáš Dimter
Počet stran 208
EAN 9788020461766
Datum vydání 07.09.2023
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,266
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Jak se vyrovnat s odcházením a smrtí našich psů? Kdy a podle čeho se rozhodnout nechat psa zemřít? Elli Radingerová chce dodat sílu těm, jejichž pejsek pomalu stárne a konec je na dohled. Bestsellerová autorka připravuje čtenáře a majitele psích mazlíčků na to, jak pečovat o psa, který brzy zemře, nebo je provází procesem truchlení. Rozloučení s mazlíčkem nemusí nutně znamenat konec, může to být i začátek, ale v každém případě to může být dar. Elli Radingerová ukazuje, jakou sílu a sebedůvěru skrývá odvážné přijetí tohoto posledního daru od našeho psa a co se můžeme od našich zvířat v posledních chvílích života naučit. Dojemná kniha pro všechny, kteří chtějí pomoci sobě i svým zvířatům při loučení, a srdceryvný společník při smutku a bolesti po smrti zvířete - až k nové nadějné odvaze žít dál.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Elli H. Radingerová

Elli H. Radingerová

Elli H. Radingerová (1951) opustila před třiceti lety povolání obhájkyně, aby se mohla plně věnovat psaní a své největší vášni – vlkům. Dnes patří k nejrespektovanějším znalcům vlků a vlčího života a své znalosti prezentuje v knihách, na seminářích a přednáškách. Její kniha Moudrost vlků (česky 2018) vyšla v 25 jazycích a prodaly se jí stovky tisíc výtisků. Podobně úspěšné byly i její další knihy, např. Vlčí mluva pro pejskaře (česky 2019) nebo Moudrost starých psů (česky 2018), ve které se zabývá psími seniory. Elli H. Radingerová žije ve Wetzlaru v Hessensku.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM