EN

V nitru lukostřelce

Nejucelenější a nejdetailnější dílo v oblasti techniky střelby z reflexního luku

Lee KiSik


České vydání knihy od trenéra několika olympijských vítězů. Elitními střelci i trenéry po celém světě je tato kniha považována za současný vrchol, nejucelenější a nejdetailnější dílo v oblasti techniky střelby z reflexního luku. O nejširších principech, fyzikálních zákonitostech i nejjemnějších podrobnostech každého pohybu tohoto náročného umění vypráví za pomoci vnitřních prožitků střelce a je mapou pro ty, kteří se rozhodnou na tuto cestu vydat.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Total Archery
Počet stran 256
EAN 9788020442420
Datum vydání 06.09.2016
Věk od 15
Formát 177x250 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

V rukou držíte české vydání knihy od trenéra několika olympijských vítězů s názvem Total Archery – Inside the Archer. Elitními střelci i trenéry po celém světě je tato kniha považována za současný vrchol, nejucelenější a nejdetailnější dílo v oblasti techniky střelby z reflexního luku. Způsob, jakým popisuje lukostřelbu, je úchvatný. O nejširších principech, fyzikálních zákonitostech i nejjemnějších podrobnostech každého pohybu tohoto náročného umění vypráví za pomoci vnitřních prožitků střelce. Trpělivě odpovídá na všechny otázky a postupně odkrývá obtížnou, přesto však správnou, cestu vedoucí k ambicióznímu cíli. Stát se olympijským vítězem.

Tato kniha je mapou pro ty, kteří se rozhodnou na tuto cestu vydat. Odhaluje všechny známé zkratky a tam, kde žádné nejsou, dodává odvahu a sílu. Chcete-li se stát mistrem olympijské lukostřelby, starodávného umění, dnes vrcholového sportu, na stránkách této knihy zjistíte jak.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM