EN

Tara

Teriérka, která obeplula svět

Robert Forrester


Vydejte se s manželskou dvojicí dobrodruhů na plavbu kolem světa, na které je doprovází věrná jachta Deusa a posádka skládající se z jediného neuvěřitelného námořnického psa. Strávíte s nimi zajímavé příhody na mořích a oceánech od Floridy přes Střední Ameriku, Austrálii, Asii až po závěr pouti v Africe.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 328
EAN 9788020444042
Datum vydání 26.02.2018
Věk od 15
Formát 140x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vydejte se s manželskou dvojicí dobrodruhů na plavbu kolem světa, na které je provází věrná jachta Deusa a posádka skládající se z jednoho neuvěřitelného námořnického psa, Jack Russel teriérky jménem Tara.

Cesta trvá víc než deset let, plují od Karibiku přes Panamský průplav a ostrovy jižního Pacifiku do Austrálie a jihovýchodní Asie, a nakonec Indickým oceánem až do Mosambiku. Všichni tři zažívají napínavé příhody na vlnách – dramatické bouře, pád Tary přes palubu nebo hrozící ztroskotání, poznávají málo známé tropické ráje, přátelské domorodé národy i fascinující faunu a flóru. Setkávají se i s tsunami, moderním pirátstvím a zkorumpovanými celníky, vše ale překonávají i díky přítomnosti statečné psí námořnice na palubě.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM