EN

Sunny speaks English 1

Eva Bavorová


Tygřík Sunny a jeho kamarádi přinášejí dětem spoustu zábavných úkolů na procvičení angličtiny. Děti (ale třeba i mnozí dospělí) se prostřednictvím obrázkového slovníčku, vtipů, komiksů a her naučí základní anglická slovíčka a jednoduché věty. Na každé stránce najdou překlad a přepis výslovnosti. Kromě toho si budou moci z kartonových příloh vystřihnout stolní hry, při nichž si svoje znalosti ještě utuží. Knížka je určená pro práci ve škole i k domácímu procvičování.

Detailní informace

Ilustrátor Zdeňka Študlarová
Jazyk čeština
Původní název Sunny speaks English!
Počet stran 64
EAN 9788020431226
Datum vydání 01.11.2013
Věk od 6
Formát 211x251 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,224
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Tygřík Sunny a jeho kamarádi přinášejí dětem spoustu zábavných úkolů na procvičení angličtiny. Děti (ale třeba i mnozí dospělí) se prostřednictvím obrázkového slovníčku, vtipů, komiksů a her naučí základní anglická slovíčka a jednoduché věty. Na každé stránce najdou překlad a přepis výslovnosti. Kromě toho si budou moci z kartonových příloh vystřihnout stolní hry, při nichž si svoje znalosti ještě utuží.

Knížka je určená pro práci ve škole i k domácímu procvičování. Čtenáři se s tygříkem Sunnym mohou setkat také v časopise Sluníčko.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM