EN

Skryté okno

Pravda bolí, ale lži zabíjejí...

Rachel Abbottová


Rok a půl Natalie Grayová truchlila po manželovi Berniem, který zemřel po srážce s autem, až se zamilovala do jeho nejlepšího kamaráda Eda Coopera a nastěhovala se k němu i se svou patnáctiletou dcerou Scarlett. Netrvá dlouho a Natalie pojme podezření, že Ed má i temnou stránku - a ještě temnější úmysly. Podaří se jim uniknout před nebezpečím, které jim hrozí?

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název The Sixth Window
Počet stran 304
EAN 9788020445858
Datum vydání 09.11.2017
Věk od 15
Formát 140x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,437
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Rok a půl Natalie Grayová truchlila po manželovi Berniem, který zemřel po srážce autem, až se zamilovala do jeho nejlepšího kamaráda Eda Coopera a nastěhovala se k němu i se svou patnáctiletou dcerou Scarlett. Netrvá dlouho a Natalie pojme podezření, že Ed má i temnou stránku – a ještě temnější úmysly. Aby dospívající Scarlett ochránila, odejde od něj. Avšak i dům, do kterého se obě přestěhují, má svá tajemství. Co když ve snaze uniknout potenciální hrozbě vystavila dceru ještě většímu riziku?

I šéfinspektor kriminálky Tom Douglas hledá pravdu, a to v rámci vyšetřování sebevraždy mladé dívky, které ho dovede až k Natalii a Scarlett. Podaří se mu uchránit je před nebezpečím, které jim hrozí, a před pravdami, které by jim mohly zničit život?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Rachel Abbottová

Rachel Abbottová

Rachel Abbottová se narodila jen kousek od anglického Manchesteru. Pracovala jako systémová analytička, poté si založila vlastní firmu nabízející interaktivní obsah. Roku 2000 společnost prodala a roku 2005 se přestěhovala do italského regionu Marche. Nakonec přesídlila na Alderney, jeden z Normanských ostrovů, kde se nyní na plný úvazek věnuje psaní. Její první kniha Only the Innocent se stala mezinárodním bestsellerem a podobně úspěšně si vedl i její druhý román The Back Road.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM