EN

V posledních letech došlo k velkému pokroku v léčbě psoriázy a v souvislosti s tím zde nalezne čtenář nejaktuálnější informace tykající jak lokální, tak systémové terapie včetně biologické léčby. Závěrem, aby byla kniha co nejvíce praktická, jsou zařazeny i kazuistiky se zajímavými pacienty.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788020455741
Datum vydání 01.02.2020
Věk od 15
Formát 146x208 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Edice Aeskulap
Hmotnost 0,406
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Monografie našich předních specialistů v oboru přináší komplexní pohled na problematiku psoriázy. První kapitoly jsou zaměřené na etiopatogenezi a klinický obraz onemocnění. Další kapitoly jsou věnovány komorbiditám lupénky mimo jiné se samostatnou kapitolou o psychiatrických přidružených onemocněních a psoriatické artritidě. V posledních letech došlo k velkému pokroku v léčbě psoriázy a v souvislosti s tím zde nalezne čtenář nejaktuálnější informace tykající jak lokální, tak systémové terapie včetně biologické léčby. Závěrem, aby byla kniha co nejvíce praktická, jsou zařazeny i kazuistiky se zajímavými pacienty.

Kniha je určena nejen dermatologům, ale i ostatním specialistům se zájmem o psoriázu včetně praktických lékařů, kteří přicházejí denně do kontaktu s pacienty léčenými biologickou léčbou.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM