EN

Praktická oftalmologie

Helena Štrofová


Kniha přináší v čtivé a přehledné podobě přehled nejběžnějších oční vad, jejich klinických příznaků, ale i možností diagnostiky a terapie. Autorka se zaměřuje na nejčastější vady v populaci (refrakční vady, syndrom suchého oka, kataraktu, glaukom,věkem podmíněnou makulární degeneraci). Kniha je určena nejenom pro pacienty, ale i pro studenty medicíny, optiky, optometristy, začínající oftalmology, praktické lékaře pro děti i dospělé a internisty.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 480
EAN 9788020448880
Datum vydání 01.05.2018
Věk od 18
Formát 148x208 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kniha přináší v čtivé a přehledné podobě přehled nejběžnějších oční vad, jejich klinických příznaků, ale i možností diagnostiky a terapie. Autorka se zaměřuje na nejčastější vady v populaci (refrakční vady, syndrom suchého oka, kataraktu, glaukom, věkem podmíněnou makulární degeneraci). Zařazeny jsou i kapitoly věnované problematice mezioborové spolupráce oftalmologa a kožního lékaře nebo oftalmologa a internisty. Důraz je kladen i na vyšetření u praktického lékaře v souvislosti s očními příznaky. Samostatná kapitola je věnována dětským pacientům.

Kniha je určena nejenom pro pacienty, ale i pro studenty medicíny, optiky, optometristy, začínající oftalmology, praktické lékaře pro děti i dospělé a internisty.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM