EN

Poustevník

Thomas Rydahl


Na pláži na kanárském ostrově Fuerteventura se najde havarované auto. Na zadním sedadle je kartonová krabice a v ní leží tělo chlapečka. Nikdo neví, jak se mrtvé dítě jmenuje, a po řidiči vozu není nikde ani stopa. Policie je pod tlakem, aby kvůli turistům ukončila vyšetřování co nejdříve. Starý Erhard, jenž vidí víc než většina ostatních, však policistům nedá pokoj. Může však starý muž, který neví nic o mobilních telefonech, internetu ani sociálních sítích, objasnit vraždu?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název Eremitten
Počet stran 484
EAN 9788020441195
Datum vydání 23.11.2017
Věk od 15
Formát 140x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,653
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Na pláži na kanárském ostrově Fuerteventura se najde havarované auto. Na zadním sedadle je kartonová krabice a v ní leží tělo chlapečka. Nikdo neví, jak se mrtvé dítě jmenuje, a po řidiči vozu není nikde ani stopa.

Vražda je to poslední, co na Fuerteventuře potřebují. Bary a větrem bičované pláže jsou už tak poloprázdné a místní policie je pod tlakem, aby vyšetřování ukončila co nejdříve. Dlouholetý obyvatel ostrova Erhard, jenž vidí víc než většina ostatních, však policistům nedá pokoj a nedovolí, aby od vyšetřování upustili – nemá co ztratit. Přerušil styky se ženou a dítětem žijícími v Dánsku a odřízl se od moderního světa.

Otázkou je, zda starý muž, který neví nic o mobilních telefonech, internetu ani sociálních sítích, vůbec může v dnešním světě objasnit vraždu. Zvlášť když nitky sahají daleko za písečné pláže ostrova…

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM