Jídlo - dějiny chuti | Albatrosmedia.cz
EN

Jídlo - dějiny chuti

Paul H. Freedman


První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti. Text doprovází hojnost obrazových děl, nad nimiž se vám budou mnohdy sbíhat sliny v ústech.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 368
EAN 9788020418470
Datum vydání 01.10.2008
Věk od 15
Formát 215x260 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Uživatelské hodnocení

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM