EN

Inkontinence moči v každodenní praxi

Lukáš Horčička


Druhé, rozšířené vydání knihy je opět určeno lékařům první linie, kteří se s inkontinentními pacienty setkávají v každodenní praxi. Stává se návodem k aktivnímu vyhledávání, pomůckou pro základní diagnostiku a léčbu. Inkontinencí trpí asi sedm procent populace, a tak není divu, že se lékaři první linie, zejména praktičtí lékaři a gynekologové, setkávají s postiženými lidmi téměř každý den.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 184
EAN 9788020445032
Datum vydání 01.07.2017
Věk od 15
Formát 120x185 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,286
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Druhé, rozšířené vydání knihy je opět určeno lékařům první linie, kteří se s inkontinentními pacienty setkávají v každodenní praxi. Stává se návodem k aktivnímu vyhledávání, pomůckou pro základní diagnostiku a léčbu. Inkontinencí trpí asi sedm procent populace, a tak není divu, že se lékaři první linie, zejména praktičtí lékaři a gynekologové, setkávají s postiženými lidmi téměř každý den. Přitom se řada pacientů k problému nepřizná a trvá dlouhý čas, než se začnou léčit. Péče je finančně velice náročná jak pro pacienta, tak i pro ošetřující zdravotnická zařízení, a zejména pro zdravotní systém státu.

Po dvou letech od prvního vydání došlo ke změnám v některých postupech, léčba se mění a některé kapitoly bylo nutné přidat. Rozšíření autorského kolektivu o uznávaného neurologa přináší pohled na další skupinu inkontinentních pacientů. Diagnostika i léčba inkontinence moči se přesouvá ke stále mladším věkovým kategoriím. Pro gynekology je velkou oblastí zájmu inkontinence moči v těhotenství a v souvislosti s porodem. Stále častěji zjišťujeme, že je zapotřebí pomocí doporučených postupů

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM