EN

Hurá! Jsou tu Velikonoce

S povídkami Daniely Fischerové, Petra Stančíka a Michaely Fišarové

Hana Skálová


Blíží se Velikonoce. Příroda se po zimě opět probouzí, rodí se mláďata, děti barví vajíčka a užívají si první sluníčko! Nesmíme ale zapomínat ani na náboženský význam Velikonoc. Tahle knížka děti provede svátky jara a nudit se u toho rozhodně nebudou. Dozvědí se o různých velikonočních zvyklostech a tradicích, připraví si krásnou velikonoční výzdobu a naučí se péct ty nejvoňavější beránky. Navíc se můžou těšit na speciální jarní pohádky.

Detailní informace

Ilustrátor Andrea Tachezy
Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788020456526
Datum vydání 06.03.2020
Věk od 5
Formát 210x240 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,603
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Blíží se Velikonoce. Příroda se po zimě opět probouzí, rodí se mláďata, děti barví vajíčka, pletou pomlázky a užívají si první sluníčko! Nesmíme ale zapomínat ani na náboženský význam Velikonoc. Tahle knížka děti provede svátky jara křížem krážem a nudit se u toho rozhodně nebudou. Dozvědí se o různých velikonočních zvyklostech a tradicích, zjistí, jak se slaví Velikonoce nejen za humny, ale i na druhém konci světa. Připraví si krásnou velikonoční výzdobu a naučí se péct ty nejvoňavější beránky. Navíc se můžou těšit na speciální jarní pohádky od známých českých spisovatelů.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Hana Skálová

Hana Skálová

PhDr. Hana Skálová (*1966) je autorkou řady článků z oblasti psychologie, medicíny a cestování. Mnoho let spolupracuje s Českou televizí: pro Toulavou kameru natáčí reportáže o krásách naší vlasti, v pořadu Gejzír zase vyhledává výjimečné osobnosti. Napsalai knihy Ježíšek (2010), Průvodce stylem pro šarmantní plnoštíhlé krásky (2012), Hurá! Jsou tu Velikonoce (2020) a knižní rozhovor s Dariou Klimentovou Život na špičkách (2020).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM