EN

Dětská kardiologie do kapsy

Milan Šamánek


Vzhledem k reorganizaci zdravotnictví a vzdělávání lékařů se brzy bude péče o děti se srdečním onemocněním stále více přesouvat do ordinací praktických lékařů pro děti a dorost. Publikace předních specialistů v oboru by jim měla být první základní pomůckou v diferenciální diagnostice a záchytu jak vrozených srdečních vad, i jiných kardiologických onemocnění, s nimiž se setkávali vzácně. Obsahuje přehled možných vyšetřovacích metod, diferenciální diagnostiku příznaků, jež by mohly způsobovat onemocnění srdce

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788020430823
Datum vydání 01.12.2013
Věk od 15
Formát 120x188 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Edice Aeskulap
Hmotnost 0,245
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Vzhledem k reorganizaci zdravotnictví a vzdělávání lékařů se v brzké době bude péče o děti se srdečním onemocněním stále více přesouvat do ordinací praktických lékařů pro děti a dorost. Publikace našich předních specialistů v oboru by jim měla být první základní pomůckou v diferenciální diagnostice a záchytu jak vrozených srdečních vad, tak i jiných kardiologických onemocnění, s nimiž se dosud setkávali jen vzácně.

Obsahuje mimo jiné přehled možných vyšetřovacích metod, diferenciální diagnostiku příznaků, jež by mohly způsobovat onemocnění srdce, základní farmakologické a chirurgické možnosti léčby, doporučení k péči o děti po operacích vrozených srdečních vad a výčet nejčastějších komplikací, které mohou očekávat.

Kniha v žádném případě nenahrazuje učebnici dětské kardiologie. Je ojedinělou publikací, která v malém formátu podává co nejvíce informací ke zlepšení primární péče o děti se srdečním onemocněním.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM