EN

Dětská andrologie

Jaroslav Škvor


Příručka se věnuje anomáliím reprodukčních orgánů u chlapců v období dětství i dospívání. Monografie našich předních odborníků je první, která v České republice na toto téma vychází. Autoři v ní obracejí pozornost ke specifické problematice chlapců od narození až po dospělost. Důraz je kladen především na včasný záchyt a řešení možných poruch „reprodukčního“ zdraví chlapců.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788020431356
Datum vydání 01.10.2013
Věk od 18
Formát 110x180 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Edice Aeskulap
Hmotnost 0,082
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Monografie našich předních odborníků je první, která v České republice na toto téma vychází. Autoři v ní obracejí pozornost ke specifické problematice chlapců od narození až po dospělost. Důraz je kladen především na včasný záchyt a řešení možných poruch „reprodukčního“ zdraví chlapců.

Jednotlivé kapitoly jsou věnovány např. vývoji mužského genitálu a jeho anomáliím, poruchám puberty, gynekomastii, genetickým vadám, pohlavně přenosným infekcím, budoucí fertilitě chlapců s maligním i jiným onemocněním. V závěru publikace objasňují autoři význam spolupráce s centry reprodukční medicíny a preventivních prohlídek.

Knížka je určena především praktickým dětským lékařům, lékařům lůžkových zařízení, lékařům odborných ordinací pro děti a dorost, ale i dalším odborníkům, kteří ve své praxi přicházejí s chlapci do styku.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM