EN

Čáry máry v kuchyni

Eva Chupíková


Kuchyně je jako herna plná barev, chutí a vůní a dají se v ní vykouzlit neobyčejné věci. Ještě zábavnější bude takové kouzlení za pomoci originálního kuchařského zápisníku. V jeho jednotlivých částech rozdělených podle ročních období se totiž neukrývají jen hotové návody na jednoduchá, ale chutná jídla, která děti dokážou vyrobit samy téměř bez pomoci, ale také možnost zapisovat si tradiční recepty maminek, tatínků, babiček či tetiček, jmenovky na sváteční stůl, nebo třeba deník hrachového lusku.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Čáry máry v kuchyni
Počet stran 72
EAN 9788020436443
Datum vydání 01.02.2015
Věk od 6
Formát 215x240 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,404
Typ Kniha
Vazba publikace vázané spirálou

Kuchyně je jako herna plná barev, chutí a vůní a dají se v ní vykouzlit neobyčejné věci. Ještě zábavnější bude takové kouzlení za pomoci originálního kuchařského zápisníku. V jeho jednotlivých částech rozdělených podle ročních období se totiž neukrývají jen hotové návody na jednoduchá, ale chutná jídla (například na výtečný třešňový závin, tvarohovou pomazánku, pampeliškový sirup, dětský vánoční punč aj.), která děti dokážou vyrobit samy téměř bez pomoci, ale také možnost zapisovat si tradiční recepty maminek, tatínků, babiček či tetiček, jmenovky na sváteční stůl, nebo třeba deník hrachového lusku. Zkrátka, s touhle knížkou si v kuchyni užijete zábavu od jara až do zimy a navíc vám z ní časem vznikne neopakovatelná kuchařka!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Chupíková

Eva Chupíková

Vystudovala filozofii a anglickou filologii na FF UP v Olomouci. Od roku 2000 se věnuje výtvarné tvorbě, od roku 2010 výhradně knižní ilustraci, autorským knihám a digitální grafice. V roce 2010 získala její ilustrátorská prvotina k titulu Daniely Krolupperové Zákeřné keře ocenění Sukovy studijní knihovny a úspěšné jsou i samostatné počiny autorky, například série knih přibližující dětem české památky. V roce 2017 vyšla její obrázková kniha Slohovník aneb Praha má styl, v níž autorka zábavnou formou představuje hlavní rysy jednotlivých stavebních slohů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM