EN

Bolest břicha může být projevem okolností jak zcela nezávažných, tak i stavů bezprostředně ohrožujících život. Kniha je strukturována do více částí, v obecné je zařazena anatomie, patofyziologie a propedeutické vyšetření. Ve speciální části se k diferenciální diagnostice bolesti břicha vyjadřují internisté, gastroenterologové, pediatr, infektolog, gynekolog, urolog, kardiolog, angiolog, neurolog, gerontolog, onkolog, intenzivista a kniha graduje kapitolou chirurgickou, na níž se podílí i dětský chirurg.

Detailní informace

Žánr pedagogika
Jazyk čeština
Počet stran 464
EAN 9788020452498
Datum vydání 09.08.2019
Věk od 18
Formát 166x243 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,924
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Bolest je subjektivní nepříjemný fyzický pocity tíhy, tlaku, těžkosti, plnosti, pálení, řezání, kroucení, bodání, trhání, pulzací, křečí nebo až intenzivního utrpení, vyplývající ze stimulace nervových zakončení při nemoci nebo traumatu. Tato definice je základem pro knihu Bolest břicha. Bolest břicha může být projevem okolností jak zcela nezávažných, tak i stavů bezprostředně ohrožujících život.

Kniha je strukturována do několika částí, v obecném úseku je zařazena anatomie, patofyziologie a propedeutické vyšetření. Ve speciální části se k diferenciální diagnostice bolesti břicha vyjadřují internistégastroenterologové, pediatr, infektolog, gynekolog, urolog, kardiolog, angiolog, neurolog, gerontolog, onkolog, intenzivista a kniha graduje kapitolou chirurgickou, na které se podílí i dětský chirurg.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM