EN

Bez odpadu + Frusack

Rady šité na míru vašemu rozpočtu, času i cíli!

Camille Ratia


Kniha je určena všem, kteří mají v úmyslu omezit množství odpadu kolem sebe tím, že budou uvědoměle nakupovat, jíst, oblékat se atd. Autorka popisuje svoji cestu: prvotní rozhodnutí vyloučit všechny odpady, z něhož rychle vystřízlivěla, a současný pomalejší postup krůček po krůčku. Nejedná se o suchý popis, autorka také uvádí různé problémové situace, do nichž ve snaze o změnu dostala, a radí, jak se jim vyhnout či jak konkrétně snížit odpad a jak změnit své dlouholeté návyky.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Le zérodéchet. Des conseil adapté a votre rythme et a vos objectifs
Počet stran 184
EAN 8594159391185
Datum vydání 01.07.2019
Věk od 15
Formát 175x242 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jak žít ekologicky a bez plastů.

Kniha je určena všem, kteří mají v úmyslu omezit množství odpadu kolem sebe tím, že budou uvědoměle nakupovat, jíst, oblékat se atd. Autorka popisuje svoji cestu: prvotní rozhodnutí vyloučit všechny odpady, z něhož rychle vystřízlivěla, a současný pomalejší postup krůček po krůčku, což je realistická varianta i pro čtenáře-laiky. Nejedná se o suchý popis, autorka také uvádí různé problémové situace z vlastního života, do nichž se vinou své snahy o změnu dostala, a dává čtenářům cenné rady, jak se jim vyhnout. Vyjmenovává také, jak konkrétně lze snížit odpad ve všech možných lidských aktivitách a jak změnit své dlouholeté návyky.

Popisuje sice francouzské prostředí, ale její inspirativní rady jsou snadno přenositelné i k nám a navíc zde podobné organizace či hnutí fungují také.

Kniha obsahuje jeden unikátní sáček Frusack z kompostovatelné pleteniny k opakovanému použití

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM