EN

Kazatel (brož.)

Camilla Läckberg


Kdo je vrah, který se vynořil z minulosti?
Poblíž švédského městečka Fjällbacka je objevena mrtvola ženy. Pod tělem oběti jsou však nalezeny kostry dvou dalších žen, které zmizely před dvaceti lety. Pitva potvrdí, že všechny tři zemřely stejným způsobem. Jde o jednoho vraha, který se z neznámých důvodů na dvacet let odmlčel, nebo někdo původního pachatele napodobuje? Situace se ještě zhorší, když z blízkého kempu beze stopy zmizí sedmnáctiletá dívka. Pátrání po ní je bezúspěšné a policie se obává, že ji potkal stejný osud.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Predikanten
Původní jazyk švédština
Počet stran 360
EAN 9788026719687
Datum vydání 15.04.2021
Věk od 18
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,357
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

V pobřežních skalách poblíž švédského městečka Fjällbacka je objevena mrtvola ženy. Pod tělem oběti jsou však nalezeny kostry dvou dalších žen, které zmizely před dvaceti lety. Pitva potvrdí, že všechny tři zemřely stejným způsobem. Jde o jednoho vraha, který se z neznámých důvodů na dvacet let odmlčel, nebo někdo původního pachatele napodobuje? Situace se ještě zhorší, když z blízkého kempu beze stopy zmizí sedmnáctiletá dívka. Pátrání po ní je bezúspěšné a policie se obává, že ji potkal stejný osud.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Detektiv Patrik Hedström"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg

Oblíbená a oceňovaná švédská autorka detektivek vydává své knihy již ve více než 50 zemích světa a celosvětově prodala přes 35 milionů výtisků. Opakovaně obsazuje přední příčky skandinávských bestsellerových žebříčků a v roce 2011 se dokonce stala šestou nejprodávanější autorkou v celé Evropě. Hlavními hrdiny její detektivní série jsou spisovatelka Erika Falcková a detektiv Patrik Hedström. Všechny díly se odehrávají v autorčině rodné Fjällbacce. Zatím posledním, jedenáctým dílem série je Kukačka (česky 2023).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM