EN

Morčák Pip a spol.

Kamarádi až za hrob

Tereza Kopecká


Napínavý příběh z prapodivného světa mrtvých o věrném přátelství, velké odvaze a... jednom drzém morčeti!
Jedenáctiletý Eda odjíždí vlakem ve společnosti svého obtloustlého morčecího kamaráda Pipa k tetě, aby na jejím statku strávil začátek letních prázdnin. Sestřenice Tylka Edův příjezd napjatě očekává a těší se na společně prožitá nová dobrodružství. Ani jeden však netuší, že tentokrát je čekají docela jiné zážitky než obvykle, a dokonce nebudou ani z tohoto světa… Jak si obě děti poradí a co na to morčák Pip? Ehm… ten z celého srdce nesnáší svoji plastovou přepravku!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Tomáš Kopecký
Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788026436904
Datum vydání 19.07.2021
Věk od 7
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,519
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jedenáctiletý Eda, který bez zápisníku a tužky neudělá ani krok, odjíždí vlakem ve společnosti svého obtloustlého morčecího kamaráda Pipa k tetě, aby na jejím statku strávil začátek letních prázdnin. Jeho sestřenice Tylka, malá dobrodružka každým kouskem své duše, Edův příjezd napjatě očekává a těší se na společně prožitá nová dobrodružství. Ani jeden však netuší, že tentokrát je čekají docela jiné zážitky než obvykle, a dokonce nebudou ani z tohoto světa…

Cesta, kterou pro ně osud právě chystá, není jednoduchá. Jak si na ni poradí a co na to morčák Pip? Ehm… ten z celého srdce nesnáší svoji plastovou přepravku!  

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM