EN

Slova, která pomáhají

aneb Motivace k lepšímu životu

Jarmila Mandžuková


Knížka pro těžké životní chvíle
Slova mají obrovskou sílu. Vyjadřujeme jimi své pocity a emoce, své touhy a naděje, slova utvářejí náš život. Správně zvolená slova dokážou pohladit a zlepšit všechny oblasti našeho života. Díky nim se můžeme uzdravit, zbavit se starostí, zvýšit své sebevědomí, zažít více lásky, odpustit sobě i ostatním a snadněji projít životními změnami.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 168
EAN 9788076014893
Datum vydání 16.08.2021
Věk od 15
Formát 125x200 mm
Nakladatelství Vyšehrad
Hmotnost 0,275
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Slova mají obrovskou sílu. Vyjadřujeme jimi své pocity a emoce, své touhy a naděje, slova utvářejí náš život. Správně zvolená slova dokážou pohladit a zlepšit všechny oblasti našeho života. Slova nám otvírají dveře a ukazují směr, kterým se máme vydat. Díky nim se můžeme uzdravit, zbavit se starostí, zvýšit své sebevědomí, zažít více lásky, odpustit sobě i ostatním a snadněji projít životními změnami. Budeme-li slovům důvěřovat, lépe poznáme sami sebe a naučíme se sebeúctě. Slova by měla být protilátkou na naše současné potíže. Hluboká moudrost slov nám dá především sílu ve složitějších životních situací.

Tato knížka je častým pomocníkem nejen při běžných denních starostech, ale i v nemocnicích a v zařízeních sociálních služeb.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková

Jarmila Mandžuková (* 1959) vystudovala Vysokou školu zemědělskou a při Pedagogické fakultě absolvovala žurnalistický kurz. Zajímá se o gastronomii, zdravý životní styl, alternativní metody léčby, astrologii a numerologii. Od roku 1990 se věnuje psaní profesionálně, publikuje v odborných časopisech a je pravidelným hostem v televizi a rozhlase. Dnes má za sebou více než 100 knih, kterými se snaží motivovat čtenáře ke spokojenému a úspěšnému životu.
Zobrazit profil autora

Recenze

vaseliteratura.cz - Co všechno zmůžou slova?

...Knihu doporučuji těm, kteří rádi sáhnou po motivačních knihách, ale i těm, kteří ještě žádnou nezkusili, protože každý den je možnost pro změnu. Každý den si můžete říct, že už takhle dál žít nechcete, a rozhodnout se pro nový začátek. A tato kniha vám v něm určitě pomůže. ...
NAPIŠTE NÁM