EN

Druhý život

Astrid Scholteová


Autorka Čtyř mrtvých královen vyměnila fantasy za sci-fi a zve vás na další akční dobrodružství.
Tempe dala dohromady pořádný balík peněz a ve výzkumném centru Palindromena zaplatila za oživení své mrtvé sestry Elysey. Jen ona totiž ví, kdo může za smrt jejich rodičů. Místo šťastného shledání však přijde šok. Elysea nehodlá 24 hodin, jež dostala k dobru, strávit zodpovídáním se ze zločinu, o kterém tvrdí, že jej nespáchala. Přesvědčí Tempe, aby jí pomohla utéct a společně se pokusily najít pravdu. Mohou však takový úkol zvládnout za jediný den?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Vanishing Deep
Původní jazyk angličtina
Překladatel Pavla Kubešová
Počet stran 416
EAN 9788025353301
Datum vydání 30.09.2021
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,512
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Poté, co Velká vlna zničila planetu a zatopila svět, museli se lidé naučit přežít na vodě. Tempe se každý den potápí do zaplaveného města a hledá cokoli cenného, co by mohla vyměnit za peníze. Potřebuje dát dohromady pořádný balík, aby ve výzkumném centru Palindromena zaplatila za oživení své mrtvé sestry Elysey. Jen ona totiž ví, kdo může za smrt jejich rodičů.

Místo šťastného shledání však přijde šok. Elysea nehodlá 24 hodin, jež dostala k dobru, strávit zodpovídáním se ze zločinu, o kterém tvrdí, že jej nespáchala. Přesvědčí Tempe, aby jí pomohla utéct a společně se pokusily najít pravdu. Mohou však takový úkol zvládnout za jediný den?

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Astrid Scholteová

Astrid Scholteová

Astrid Scholteová je autorkou young adult románů, v nichž reflektuje svoji vášeň pro science fiction, fantasy a všechno mezi tím. Její debut Čtyři mrtvé královny se stal světovým bestsellerem. Přes deset let pracovala u filmu a v televizi jako manažerka a animátorka. Spolupracovala s Jamesem Cameronem i Stevenem Spielbergem. Žije v Melbourne v Austrálii se svým snoubencem a dvěma kočkami.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM