EN

Annin vysněný domov

Lucy Maud Montgomeryová


Pátý díl oblíbené série o Anně ze Zeleného domu
Anna se vdává! Její milovaný Gilbert se stal lékařem, a tak spolu mohou konečně začít nový život daleko od Avonlea. Svůj vysněný domov najdou v malém bílém domečku na mořském pobřeží, odkud je to k jenom kousek k majáku. Annino štěstí se zdá být bez poskvrnky. V novém prostředí na ni čekají noví přátelé, nové radosti – ale i starosti, tentokrát už vdané paní. Jak se Anna se vším popere? Po svém, jako vždycky!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Ivona Knechtlová
Číslo dílu 5
Jazyk čeština
Původní název Anne´s house of dreams
Původní jazyk angličtina
Překladatel Sára Foitová
Počet stran 264
EAN 9788000064376
Datum vydání 08.11.2021
Věk od 11
Formát 145x205 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,521
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Anna se vdává! Konečně si bere milovaného Gilberta a společně začínají nový život daleko od Avonlea, v malém bílém domečku na mořském pobřeží, na dohled majáku. Anna v něm najde svůj vysněný domov a její štěstí se zdá být dokonalé. Nové prostředí, noví přátelé… Život je ale jako moře, jednou dokonale klidné a krásné, jindy nebezpečné a bouřlivé…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Anna ze Zeleného domu"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lucy Maud Montgomeryová

Lucy Maud Montgomeryová

L. M. Montgomeryová (1874–1942) je nejznámější kanadská spisovatelka, autorka série knih o Anně ze Zeleného domu. Narodila se a většinu života strávila na Ostrově prince Edwarda, který také proslavila ve svých knihách. Svůj vlastní příběh osamělého sirotka s nezměrnou fantazií, vychovávaného přísnými, chladnými prarodiči, proměnila v jednu z nejkrásnějších knih pro děti i dospělé vůbec. V pozdějším životě statečně bojovala s bipolární poruchou, v roce 1942 svůj boj definitivně prohrála.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM