EN

Real Terysa

Tereza Kovářová


Jedinečný pohled do života známé youtuberky a tiktokerky
Jsem Terysa, youtuberka a tiktokerka, ale taky úplně normální holka se všemi radostmi a starostmi, co můžete v patnácti mít. Chcete zjistit, jak mi sociální sítě obrátily život naruby, čemu se věnuju, když zrovna nenatáčím videa, a jak si plním své sny? Zvu vás na skvělou jízdu plnou zážitků a inspirace, ale taky sushi, duchů a slizu, během které se o mně dozvíte naprosto všechno. Samozřejmě s humorem, který ke mně patří. Tak pěkné počteníčko!
Získaná ocenění:
Křišťálová lupa, 2021, TOP 10 v kategorii One (wo)man show
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr non-fiction
Jazyk čeština
Původní název Real Terysa
Počet stran 296
EAN 9788026435709
Datum vydání 29.04.2021
Věk od 8
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,53
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jsem Terysa, youtuberka a tiktokerka, ale taky úplně normální holka se všemi radostmi a starostmi, co můžete v patnácti mít. Chcete zjistit, jak mi sociální sítě obrátily život naruby, čemu se věnuju, když zrovna nenatáčím videa, a jak si plním své sny? Zvu vás na skvělou jízdu plnou zážitků a inspirace, ale taky sushi, duchů a slizu, během které se o mně dozvíte naprosto všechno. Samozřejmě s humorem, který ke mně patří. Knížku jsem rozdělila do 18 kapitol. Ten, kdo mě zná, ví, že osmnáctka je moje šťastné číslo, které mě provází celou dobu, co jsem na světě. Tak pěkné počteníčko!

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tereza Kovářová

Tereza Kovářová

Tereza Kovářová, na sociálních sítích známá jako Terysa, je česká youtuberka a tiktokerka. Pochází z Brna, kde studuje střední uměleckomanažerskou školu, obor film. Od dvanácti let vystupuje na sociálních sítích a patří mezi nejlepší tiktokery u nás. Platformy YouTube a TikTok jí obrátily život naruby. Na YouTube točí hlavně zábavná videa, sketche, challenge a vlogy, kterými chce svoje fanoušky pobavit a motivovat. Ráda se s nimi setkává i na veřejných akcích, kde často účinkuje. Ve volném čase ji baví cestovat, kreslit a tančit street dance. Ve své první knížce Real Terysa otevřeně píše o životě youtuberky, která zůstala sama sebou – i přesto, že si plní své sny.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM