EN

Zdravě kdykoliv a kdekoliv

Sandra Schmidová


Nebuďte tlouštíci a projezte se se Sandrou ke štíhlosti a zdraví!
Tato kniha vám ukáže, že jíst správně, vyváženě a současně chutně se dá opravdu kdykoliv. Naučí vás nakoupit správné zásoby potravin a pak z nich vykouzlit velmi snadné a rychlé pokrmy, které zasytí a dodají vyvážený poměr živin. Jejich příprava je záměrně velmi jednoduchá, abyste u tohoto způsobu stravování dlouhodobě zůstali. 58 receptů je sestaveno tak, abyste si je mohli případně rychle sbalit a vzít s sebou na cesty. Autorka Sandra Schmidová je nutriční terapeutka známá z pořadu TV Prima Tlouštíci.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788026434276
Datum vydání 26.11.2020
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,533
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jezte zdravě podle Sandry, abyste nebyli tlouštíci!

Tato kniha vám ukáže, že jíst správně, vyváženě a současně chutně se dá opravdu kdykoliv a kdekoliv. Naučí vás nakoupit správné zásoby potravin a pak z nich vykouzlit velmi snadné a rychlé pokrmy, které zasytí a dodají vám vyvážený poměr živin. Jejich příprava je záměrně velmi jednoduchá, abyste u tohoto způsobu stravování dlouhodobě zůstali. Recepty jsou sestaveny tak, abyste si je mohli případně rychle sbalit a vzít s sebou do práce, na cesty i na výlety.

S touto kuchařkou zjistíte, že můžete svému tělu dodat vše potřebné, pochutnat si a ještě pro své zdraví udělat to nejlepší.

Sandra Schmidová je nutriční terapeutka známá z pořadu TV Prima Tlouštíci. V současnosti ji můžete potkat ve výživové poradně Viviente v Brně.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sandra Schmidová

Sandra Schmidová

Vystudovala obor Výživa člověka na Lékařské fakultě Masarykovy univerzity v Brně a od té doby se oboru aktivně a nadšeně věnuje. Její práce je jejím koníčkem již od střední školy. Po studiu si otevřela výživovou poradnu Viviente v Brně, kde se snaží vést klienty ke zdraví a spokojenosti právě díky úpravě svých stravovacích návyků a také díky celkové změně životního stylu. Podílí se na dnech zdraví ve firmách a šíří preventivní osvětu, jak se stravovat bez zbytečných extrémů. Pomáhá lidem najít udržitelnou dlouhodobou cestu. Působila také jako výživová terapeutka v 1. řadě pořadu TV Prima Tlouštíci. Své rady a tipy, inspirace recepty předává pravidelně na svých sociálních sítích. Vydala několik kuchařek (Zdravě kdykoliv a kdekoliv, Lehce kdykoliv a kdekoliv, Fit kdykoliv a kdekoliv), ve kterých se snaží ukázat, že jíst zdravě a lehce je možné z dostupných potravin a nemusí to být vůbec komplikované, ale naopak rychlé a chutné.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM