EN

Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv

Jan Vojáček


Nehaste příznaky – pochopte příčiny! Pokračování bestselleru Umění být zdráv.
Rozhodnout se je prvním krokem na vědomé cestě ke zdraví. Naslouchat vlastnímu tělu však nemusí být tak snadné. Které techniky pomáhají zlepšit naše životní nastavení? Jak prohlédnout iluze, které si vytváříme o světě? Jan Vojáček hledá odpovědi spolu s osobnostmi, kterých si váží a které mají k tématu zdraví co říct. Oblíbený funkční lékař v praktických návodech ukazuje, jak najít odvahu k životu v radosti a lásce – a inspirovat se může skutečně každý.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 248
EAN 9788026437840
Datum vydání 07.10.2021
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,384
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

MUDr. Jan Vojáček, autor velúspěšného bestselleru Umění být zdráv, nabízí pokračování na naší cestě k uzdravení těla a mysli. V nové knize nazvané Jan Vojáček: Rozhodni se být zdráv je nám průvodcem na ne vždy jednoduché pouti ke znovunalezení umění naslouchat svému tělu a také odvahy k plnému a radostnému životu.

Spolu s ním nás na této cestě bude doprovázet i řada dalších osobností, které Jana Vojáčka ovlivnily – přečteme si řadu nesmírně zajímavých informací například z oblasti homeopatie, non toxic životního stylu, budování systemických konstelací, žití v přítomném okamžiku či naturopatie. Dozvíme se, jak nás ovlivňuje světlo, jak zvládat agresi a hněv, co je to egodiagram, jak na nás působí vztahy s nejbližšími či jak zharmonizovat svůj mozek.

Na závěr, jako bonus, pak čtenář najde rozhovory s průkopníkem epigenetiky Brucem Liptonem a kvantovým fyzikem Janem Rakem.

Audio

Hodnocení čtenářů

Eva Francová
Pokračování knihy Umění být zdráv, ve kterém nám autor poradí, které techniky pomáhají zlepšit naše životní nastavení, jak naslouchat svému tělu a že nejdůležitější na vědomé cestě ke zdraví je rozhodnout se. Nedávno jsem četla autorovu první knížku, brzy vyjde třetí pokračování, tak jsem se rozhodla vzít to pěkně popořadě a vrhla se na druhý díl. A musím říci, že jsem nadšená. Trošku jsem se obávala, aby se neopakovaly stejné myšlenky a rady jako v první knížce, ale to jsem se bála zbytečně. Je tu tolik důležitých myšlenek, faktů a rad, které Vás zase dovedou dál. Je to kniha o nasměrování se na správnou cestu. Je jasné, že se to nestane během jednoho dne, je to běh na dlouhou trať, každý malý krok se ale počítá. Moc se mi líbí, že i přímo autor nám v knize dává dostatek času a chápe, že některé změny budou pomalejší. Vím, že si knihu brzy přečtu znovu. Teď jsem se se vším seznámila, ale příště budu vše vnímat „hlouběji“. Moc se mi líbily další tipy na knihy, které pana Vojáčka zaujaly a ovlivnily, rozhodně se po některých z nich podívám. V knize jsou také krásné ilustrace, které tam přesně patří a knize dodávají nový rozměr. Prostor i pro své příběhy dostali lidé, kteří autora nějakým způsobem ovlivnili nebo zaujali svou prací. Díky jejich příspěvkům jsem si zase rozšířila svůj obzor. Tento druhý díl se mi určitě více líbil, více mě oslovil a snad i nakopnul. Je to sice dlouhá cesta, nejen v chování, ale hlavně v myšlení. Věřím, že malé krůčky povedou k cíli a už teď se těším na třetí díl.
Karla Fuchsová
Dobrý den ,obsah knihy je super mám pana doktora ráda a líbí se mi jeho postoj k životu. S čím ale velký problém ,je vazba knihy. Stránky se skoro nedají otáčet ,kniha se nedá nechat otevřená, velmi špatně se drží v ruce. To by opravdu chtělo zlepšit, protože díky tomu si další stejně vázanou knihu určitě nekoupím

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jan Vojáček

Jan Vojáček

Jan Vojáček je klasicky vystudovaný lékař, jehož životním i pracovním posláním se stalo hledání cest ke zdraví. Je průvodcem lidí na cestě k poznání zákonitostí vzniku nemocí a jejich předcházení. To vše v souladu s nejnovějšími vědeckými objevy a principy fungování lidského organismu. Jan Vojáček vytváří most mezi klasickou medicínou a medicínou personalizovanou. I proto se stal certifikovaným praktikem funkční medicíny, která mění pohled a přístup k chronickým onemocněním. Ve svém bestselleru Umění být zdráv klade otázky v dnešní době nadmíru aktuální.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM