EN

Školák, který se v životě neztratí

Jak vést děti k samostatnosti a odpovědnosti

Anita Michajluková


Jak zvládnout školní léta tak, abychom sobě ani dětem nedělali ze života peklo.
Přáli byste si, aby až vaše dítě vyroste, dokázalo jít za svými sny, zvládat překážky, umělo si poradit, starat se o sebe, o druhé i o svět kolem sebe? Hřeje nás, když jako rodiče vidíme, že dítě čím dál víc roztahuje křídla až vyletí do života vybaveno vším, co pro svůj život potřebuje. Vede k tomu dlouhá cesta a nikdy zkratka. Cesta, na níž můžeme dát dítěti příležitost se učit a získávat zkušenosti, díky čemuž získá silná křídla a může letět daleko. Za svými sny a životem, který bude stát za to.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Miroslava Maixnerová
Jazyk čeština
Počet stran 184
EAN 9788026439448
Datum vydání 18.11.2021
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,335
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Přáli byste si, aby až vaše dítě vyroste, dokázalo jít za svými sny, zvládat překážky, umělo si poradit, starat se o sebe, o druhé i o svět kolem sebe? Hřeje nás, když jako rodiče vidíme, že dítě čím dál víc roztahuje křídla až vyletí do života vybaveno vším, co pro svůj život potřebuje. Vede k tomu dlouhá cesta a nikdy zkratka. Cesta, na níž můžeme dát dítěti příležitost se učit a získávat zkušenosti. Někdy to bude možná kostrbaté a s mnoha neúspěšnými pokusy, ale díky tomu získá silná křídla a může letět daleko. Za svými sny a životem, který bude stát za to.

V této knize bych vám ráda nabídla své zkušenosti jako rodiče i jako psycholožky. Věřím, že vám pomohou k překonání překážek, které se vám při výchově dětí objevují, k nastavení funkčního přístupu ke škole i školním povinnostem a hlavně k životu, kde je prostor k uskutečňování snů.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM