EN

Staň se Brawlerem: Příručka pro hráče Brawl stars

Jason R. Rich


Ovládni hrdiny, poraz protivníky a staň se šampionem v Brawl Stars!
Brawl Stars je herní fenomén, který ohromil miliony hráčů po celém světě. Abyste zvítězili, musíte rychle reagovat na měnící se podmínky na bojišti, přesně mířit a vymyslet správnou strategii. Naučte se spolupracovat se spoluhráči, orientovat se v arénách, správně mířit, správně používat speciální schopnosti hrdinů a posbírat co nejvíce barevných drahokamů. Tato kniha je psaná srozumitelnou formou tak, aby pomohla i mladším hráčům zorientovat se v této napínavé a náročné hře.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název THE BRAWLER’S ENCYCLOPEDIA: AN UNOFFICIAL STRATEGY GUIDE FOR PLAYERS OF BRAWL STARS
Původní jazyk angličtina
Počet stran 152
EAN 9788025150122
Datum vydání 28.09.2020
Věk od 9
Formát 203x254 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,496
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Kniha plná skvělých tipů k jedné z nejoblíbenějších her!

Brawl Stars je herní fenomén, který ohromil miliony hráčů po celém světě. Několik hráčů se spolu v jednom týmu snaží obehrát soupeře, zorientovat se v arénách, správně mířit a používat speciální schopnosti hrdinů a posbírat co nejvíce barevných drahokamů. Abyste zvítězili, musíte rychle reagovat na měnící se podmínky na bojišti, přesně mířit a vymyslet správnou strategii. Každý z tříminutových zápasů je unikátní a je potřeba umět rozpoznat, jaká nebezpečí vás od protihráčů mohou čekat.

Skvělé tipy v této obrázky nabité příručce pomohou i mladším hráčům k tomu, aby se rychle zlepšili. Dozvíte se například, jak:

Vybrat správnou strategii, abyste uspěli i v těžších zápasech

Ovládnout rozličné arény a neztratit se v bludištích

Vytěžit maximum z hrdinů, které máte k dispozici

Kniha Staň se brawlerem je psaná srozumitelnou formou tak, aby pomohla i mladším hráčům zorientovat se v této napínavé a náročné hře. Stovky plnobarevných snímků ze hry vám umožní se lépe ponořit do prostředí hry, představí některé vzácné skiny a vysvětlí většinu situací, do kterých se mohou dostat jak začátečníci, tak i zkušenější hráči.

Jason R. Rich (www.JasonRich.com) je vášnivým hráčem a autorem více než dvou desítek videoherních příruček. Kromě toho ke hrám také píše recenze pro americké internetové i tištěné časopisy a pracoval jako konzultant herních vývojářů. Můžete ho sledovat na Instagramu či Twitteru pod nickem @JasonRich7.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM