EN

Kolik pater má strom

Jörg Hilbert


Projděte s veverčákem celým stromem a poznejte, kdo v něm bydlí.
Napadlo vás někdy, že strom je vlastně vysoký dům? V každém patře někdo bydlí, a kolik obyvatel strom má, tolik příběhů se tam odehrává. Poznejte spolu s veverčákem jeho sousedy a pomozte mu najít oříšky, které si schoval tak šikovně, že neví, kde teď jsou. Krásný příběh o přátelství, nezištné pomoci, ale i o tom, co vlastně veverky jedí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název So hoch der Baum
Původní jazyk němčina
Překladatel Barbora Špundová
Počet stran 48
EAN 9788025346181
Datum vydání 27.02.2020
Věk od 4
Formát 200x360 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,588
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Napadlo vás někdy, že strom je vlastně vysoký dům? V každém patře někdo bydlí, a kolik obyvatel strom má, tolik příběhů se tam odehrává.

Poznejte spolu s veverčákem jeho sousedy a pomozte mu najít oříšky, které si schoval tak šikovně, že neví, kde teď jsou.

Krásný příběh o přátelství, nezištné pomoci, ale i o tom, co vlastně veverky jedí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Kateřina Petlíková
Jedna z nejoblíbenějších knížek syna (4 roky). Veverčák ztratil oříšky a postupně spolu se sovičkou obcházejí své sousedy z vysokého stromu. Každý soused je vezme do jiného prostředí (les, pole, rybník, podzemí). V každém prostředí najdou nějaké plody (jedlové šišky, obilí, bukvice, houby), ale oříšky nikde (tedy alespoň se to tak zdá - dítě může zkusit vždy oříšek najít). Nakonec je veverčák smutný, že nebude mít žádné jídlo na zimu, ale jeho přátelé mu rádi vypomohou a dozvíme se tak nejen to, že veverky nejí pouze oříšky, ale i to, jak veliké může být přátelství. Kniha je veršovaná, milá, s roztomilými ilustracemi.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM