EN

Dům na Hrabivém vrchu

Mikki Lish, Kelly Ngai


Magický, plný strašidel a podivných zvuků: vítejte v domě na Hrabivém vrchu…
Když si Hedy a Spencer začnou všímat tajemných vzkazů na zaprášených rámech obrazů, Vánoce ve strašidelném domě jejich dědečka se změní v misi s jediným cílem: zjistit, kam zmizela jejich babička. Co jim však dědeček, který kdysi býval kouzelníkem, tají? S pomocí mluvící hlavy jelena, medvědí kožešiny a dalších tajemných bytostí žijících v domě vyráží dvojice odvážných sourozenců najít pravdu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název THE HOUSE ON HOARDER HILL
Původní jazyk angličtina
Počet stran 248
EAN 9788025347997
Datum vydání 27.08.2020
Věk od 10
Formát 135x198 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,387
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Všechno to začalo tajemnými vzkazy napsanými v prachu, které sourozenci Hedy a Spencer začali nacházet na rámech obrazů. Je možné, že by je mohly přivést k rozluštění staré rodinné záhady, které zatím nikdo nepřišel na kloub? Dědeček o zmizení babičky, ke kterému došlo během jeho kouzelnického vystoupení, moc nemluví. Tají něco?

Děti s pomocí vycpané jelení hlavy (která mluví), předložky z medvědí kůže (která také mluví) a několika bezprizorních duchů, začnou hledat pravdu. A to navzdory kamenným chrličům a vránám, kterým se to ani trochu nelíbí!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Hrabivý vrch"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Mikki Lish

Mikki Lish

Původem Australanka, dnes žije v USA s manželem a smečkou psů a koček. Jako umělecká produkční spolupracuje s řadou zpěváků a herců. Píše společně s australskou spisovatelkou Kelly Ngai. Dům na kopcích je jejich druhým společným dílem.
Zobrazit profil autora

Kelly Ngai

Kelly Ngai

Kelly Ngai je australská spisovatelka. Žije v Sydney s manželem a dvěma syny. Tvoří společně s americkou spisovatelkou Mikki Lish. Dům na kopcích je jejich druhým společným dílem.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM