EN

Namazaným dolů

Nikola Valová


Svižný humoristický román, ve kterém se pozná leckterá z nás. Budete se smát nahlas!
Valentýnin život je jak béčkový film. Bydlí v suterénním bytě, říká si herečka, ale o pořádnou roli zatím nezavadila. Krásný princ, který by v upnutém triku spočinul u jejích dveří a řekl, miluji tě, nějak nezvoní. Když se v jejím životě objeví dva muži naráz – kamarád z dětství a charismatický herec z holandského souboru, který hostuje u nich v divadle – cítí v kostech, že se blíží "dramatický zvrat". Bude ale směrem k lepšímu, nebo k horšímu?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788025346402
Datum vydání 12.03.2020
Věk od 17
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,253
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Valentýnin život je jak béčkový film. Bydlí v suterénním bytě, říká si herečka, ale o pořádnou roli zatím nezavadila. Krásný princ, který by v upnutém triku spočinul u jejích dveří a řekl, miluji tě, nějak nezvoní. Extázi v poslední době prožívá jen v okamžiku, kdy se zakusuje do své oblíbené snickersky.

Když se v jejím životě objeví dva muži naráz – kamarád z dětství a charismatický herec z holandského souboru, který hostuje u nich v divadle – cítí v kostech, že se blíží "dramatický zvrat". Bude ale směrem k lepšímu, nebo k horšímu?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Nikola Valová

Nikola Valová

Vystudovala žurnalistiku a právě během studií na Karlově univerzitě dostala příležitost odjet do Austrálie. Splnil se jí tak sen, který nosila v hlavě od čtrnácti let. Dodnes nemůže uvěřit tomu, že na svou vytouženou metu dosáhla. Výlet přes poušť k posvátnému místu Uluru považuje za svůj nejúžasnější zážitek. Dnes se kromě psaní věnuje józe, technikám dechu, herectví a cestování. V březnu 2020 jí vyšla první kniha Namazaným dolů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM