EN

Starosti z radosti

Alena Blanářová


Volné pokračování humoristického románu Slzy od smíchu.
Anežčina bláznivá jízda pokračuje! Ze života na mateřské už jí začíná jít hlava kolem, a tak nutně potřebuje změnu. Bude kýženým rozptýlením práce s malými špunty ve školce nebo návrat k její dětské lásce – ke koním? Jisté je, že jedno i druhé jí přinese perné i veselé chvilky, a taky důležité poznání. Těžkosti a trapasy k životu patří a koření ho stejně dobře jako humor, štěstí a láska. Stačí jen uhlídat ten správný poměr a zůstat optimistou!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 136
EAN 9788025347126
Datum vydání 28.05.2020
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,351
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Anežčina bláznivá jízda pokračuje!

Ze života na mateřské už jí začíná jít hlava kolem, a tak nutně potřebuje změnu. Bude kýženým rozptýlením práce s malými špunty v mateřské školce nebo návrat k její dětské lásce – ke koním? Jisté je, že jedno i druhé jí přinese perné i veselé chvilky a taky důležité poznání. Uvědomí si, že i když má někdy pocit, že na ni všechno padá, má po ruce hned několik berliček, které ji vždycky podrží –milující rodinu, šílené příbuzné, nezkrotná psiska, moravský vzduch nebo třeba lásku k Miku Tysonovi.

Těžkosti a trapasy k životu patří a koření ho stejně dobře jako humor, štěstí a láska. Stačí jen uhlídat ten správný poměr a zůstat optimistou!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alena Blanářová

Alena Blanářová

Narodila se ve Valticích a vyrůstala v malé jihomoravské vesničce Milovice u Mikulova. Po ukončení studia na obchodní akademii pracovala devět let v bance, z  toho šest jako manažerka. Je vdaná a má dvě děti. Při první mateřské dovolené založila svatební agenturu a začala se věnovat chovatelství psů obřího plemene landseer. Při druhém dítěti se pustila do psaní povídek a na zahradu jejich rodinného domku v Mikulově přibyly lamy alpaky. Po úspěchu v literárních soutěžích v  psaní povídek napsala svou první knihu - humoristický román s autobiografickými prvky s  názvem Slzy od smíchu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM