EN

Slzy od smíchu

Alena Blanářová


Humoristický román o tom, že zkusit se má všechno.
Když Anežce děda v dětství říkal, že příležitost se má chytit za pačesy, vzala si to k srdci. A tak dívka z jihomoravské vísky vykročila na svou cestu za štěstím. I přes dobře míněné rady matky a babičky se z poslušné holky postupně stala chovatelka zvířat, ředitelka banky, majitelka svatební agentury, porodní bába jedenácti štěňat a matka dvou dětí. A také spisovatelka, jejíž optimistický, humorem jiskřící příběh si můžete přečíst.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 168
EAN 9788025341629
Datum vydání 09.05.2019
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,386
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

„Lidi, kteří ani v dospělosti netuší, čím se budou živit, se střílejí.“ To prohlásil Anežčin děda, když jí bylo šest, a ona na to konto zalezla do psí boudy a odmítala ji opustit.

Když pochopila, že si děda střílí z ní, vylezla. Jeho další moudra o tom, že cest, po kterých se člověk může v životě vydat, je nepočítaně a že za svá přání a touhy se vyplatí bojovat, si však vzala k srdci.

A tak děvčica z jihomoravské vísky zahájila svou spanilou jízdu za štěstím. I přes dobře míněné rady matky a babičky se z poslušné holky postupně stala nadšená chovatelka zvířat, ředitelka banky, majitelka svatební agentury, porodní bába jedenácti štěňat a matka dvou dětí. A také spisovatelka, jejíž optimistický, humorem nabitý příběh si teď můžete přečíst.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alena Blanářová

Alena Blanářová

Narodila se ve Valticích a vyrůstala v malé jihomoravské vesničce Milovice u Mikulova. Po ukončení studia na obchodní akademii pracovala devět let v bance, z  toho šest jako manažerka. Je vdaná a má dvě děti. Při první mateřské dovolené založila svatební agenturu a začala se věnovat chovatelství psů obřího plemene landseer. Při druhém dítěti se pustila do psaní povídek a na zahradu jejich rodinného domku v Mikulově přibyly lamy alpaky. Po úspěchu v literárních soutěžích v  psaní povídek napsala svou první knihu - humoristický román s autobiografickými prvky s  názvem Slzy od smíchu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM