EN

Úkoly pro školáky s kamarády strašidláky

Opakování učiva 1. třídy – matematika, český jazyk, člověk a jeho svět

Andrea Brázdová, Jitka Andrýsková


Procvičujeme učivo v pohádkovém světě se strašidly
První třída děti posune neskutečným způsobem, naučí je spoustu nových věcí. Děti začnou číst, psát i počítat, pracovat s knihami, plnit rozmanité úkoly, zjistí mnoho zajímavého o světě kolem sebe. Tento sešit jim proto nabízí možnost zábavným způsobem si procvičit učivo 1. třídy prostřednictvím pohádkově-dobrodružného příběhu, kde své znalosti a dovednosti využijí prakticky. Děti projdou pohádkovou zemí společně s novými kamarády, aby společně vyřešily velkou pohádkovou záhadu a hezky se přitom pobavily!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Růžek Miroslav
Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788026615132
Datum vydání 17.02.2020
Věk od 6
Formát 238x190 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,224
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá 2 skobkami (sešitová)

V první třídě si děti osvojí velké množství znalostí a dovedností. Jsou to pro ně nové věci, které je třeba zvládnout a důkladně procvičit tak, aby nástup do druhého ročníku nepřinášel zbytečný stres a obavy. Zároveň je velmi důležité, aby si děti uchovaly svoji přirozenou zvídavost, zájem o vše nové, zkrátka aby je jejich školní práce bavila, aby se rády učily.

Tento sešit nabízí možnost zábavným způsobem procvičit učivo 1. třídy. Dobrodružně laděný komiksový příběh vtáhne děti do děje, seznámí je s kamarády strašidláky, s nimiž prožijí mnoho zajímavého. Prozkoumají strašidlácký svět, seznámí se s vodníkem i ježibabou, s Bílou paní i čarodějem a mnoha dalšími. Dokonce navštíví i podivnou strašiškolu, kde si vyzkoušejí, jaké to je být strašidlem a jaké to je plnit všechny strašidlácké úkoly. Přitom si děti procvičí čtení, psaní i počítání, vyřeší četné logické i vědomostní úkoly, zapojí paměť a nakonec vyřeší i jednu velkou pohádkově-strašidláckou záhadu.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM