EN

Hra na nikdy

Jeffery Deaver


Musí hrát, nebo zemřou. První díl série s Colterem Shawem.
Colter Shaw se živí jako lovec odměn. V Silicon Valley se právě snaží najít zmizelou ženu, jejíž stopy vedou k neblaze proslulé videohře Našeptávač. Je možné, že se nějaký šílenec pokouší převést hru do života? Pokud ano, unesená dívka je na nějakém odlehlém místě a musí se pokusit přežít s pomocí pěti náhodně zvolených předmětů... Shaw se ocitá uprostřed zběsilé hry – a snad i právě proto si příliš pozdě uvědomí, že i z něj se stala kořist.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Never Game
Původní jazyk angličtina
Řada Colter Shaw
Počet stran 392
EAN 9788074983566
Datum vydání 24.10.2019
Věk od 18
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Edice TOP thriller
Hmotnost 0,478
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Knihám označeným zlatou pečetí Edice TOP věnujte zvýšenou pozornost! Předchází je pověst největších světových bestsellerů, které se dočkaly vřelého přijetí kritiky i čtenářů nebo získaly významná literární ocenění.

V Silicon Valley záhadně zmizela mladá žena. Protože policie se k pátrání staví vlažně, otec pohřešované najme Coltera Shawa, který se živí jako lovec odměn. Cestuje po celé zemi, pomáhá policii při pátrání a soukromým osobám při hledání pohřešovaných. Je ve svém oboru velmi dobrý, pravděpodobně nejlepší. I jeho ale zaskočí, když ho zdánlivě jednoduchý případ zavede do nejtemnějších zákoutí světa technologií. V herním průmyslu se točí miliardy. A kde se točí miliardy, tam obvykle jde i o krk. Stopy z únosu další oběti navedou Shawa k videohře Našeptávač, kterou provází hodně špatná pověst. Hráč je v ní ponechán na opuštěném místě s pěti náhodně zvolenými předměty – a musí se pokusit přežít. Je možné, že se nějaký šílenec nyní pokouší uvést hru Našeptávač do života? Shaw se ocitá uprostřed zběsilé hry na kočku a na myš. Pronásleduje pachatele přes celé Silicon Valley i po nejtemnějších koutech internetu, setkává se s bezcitnými titány herního průmyslu i závisláky, pro které se hraní stalo základní životní potřebou. Možná až příliš pozdě si uvědomí, že přestal být tím, kdo loví. Někdo je mu na stopě a brzy se chystá sklapnout past.

Ke stažení

jpg Příloha.jpg

Další tituly z řady "Colter Shaw"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jeffery Deaver

Jeffery Deaver

Jeffery Deaver je autor mezinárodních bestsellerů. Jeho knihy se prodávají ve 150 zemích a byly přeloženy do pětadvaceti jazyků. Deaver odsloužil dvě období jako prezident organizace Mystery Writers of America, mezi jejíž členy se řadí Agatha Christie, Ellery Queen, Mary Higgins Clark a Walter Mosely. MWA Jefferyho jmenovala Velmistrem. Je autorem více než čtyřiceti románů, tří povídkových sbírek, naučné knihy o právu a napsal také texty písní jednoho country alba. Jeho knihy posbíraly všechny významné ceny nebo nominace. Titul Příští oběti byl asociací International Thriller Writers zvolen knihou roku a na stejnou cenu byly nominovány také thrillery Rozbité okno a Edge. Titul Zahrada bestií získal od anglické Crime Writers Association ocenění Steel Dagger. Deaver byl také osmkrát nominován na Edgar Award. Získal tři ocenění za celoživotní dílo – od Bouchercon World Mystery Convention, časopisu Strand Magazine a v Itálii obdržel cenu Raymonda Chandlera. Podle jeho knihy Dívčí hrob natočilo HBO film s Jamesem Garnerem a Marlee Matlin v hlavních rolích; podle thrilleru Sběratel kostí vznikl ve studiu Universal Pictures film s Denzelem Washingtonem a Angelinou Jolie v hlavních rolích. Stanice Lifetime odvysílala adaptaci titulu Ďáblova slza a NBC nedávno odvysílalo devítidílnou sérii Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector. V roce 2019 se na pulty knihkupectví dostala Hra na nikdy – první díl série, ve které se čtenářům představil kočovný lovec odměn Colter Shaw.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM