EN

Ze života knihomolky

Deborah Tung


Strasti a slasti knihomolek v komiksu
V tramvaji koukáš lidem přes rameno, jen abys zjistila, jakou knížku právě čtou. Než aby sis koupila něco na sebe, raději utratíš jmění v knihkupectví. Tajně (a někdy i naprosto veřejně) čicháš ke svým novým knižním úlovkům. Zkrátka čteš všude, všechno a pořád, a když zrovna nečteš, o knihách si aspoň povídáš. Poznáváš se? Pak je tato knížka dalším povinnou položkou na tvém reading listu. stránky tohoto vtipného komiksu se budeš potutelně usmívat a říkat si, že hlavní postava je napsaná přímo podle tebe.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Book Love
Původní jazyk angličtina
Překladatel Katarína Belejová H.
Počet stran 144
EAN 9788026426943
Datum vydání 16.09.2019
Věk od 12
Formát 134x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,405
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Knihomolky všech zemí, spojte se!

V tramvaji koukáš lidem přes rameno, jen abys zjistila, jakou knížku právě čtou. Než aby sis koupila něco na sebe, raději utratíš celé kapesné v knihkupectví. Tajně (a někdy i naprosto veřejně) čicháš ke svým novým knižním úlovkům. Nejlepší večírek je pro tebe ten, kdy všichni sedí tiše u stolu a čtou si. Zkrátka čteš všude, všechno a pořád, a když zrovna nečteš, o knihách si aspoň povídáš. Poznáváš se? V tom případě je knížka Ze světa knihomolky dalším povinnou položkou na tvém reading listu. U každé stránky tohoto vtipného a milého komiksu se budeš potutelně usmívat a říkat si, že hlavní postava je snad napsaná přímo podle tebe.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Lucie Valeriánová
Pokud je někdo opravdu velký knihomol, tahle kniha je pro něj jako stvořená. Ve všech situacích jsem se viděla jako v zrcadle. Je to zábavná, vtipná, krásně propracovaná komiksová kniha. Ačkoliv je z velké části brána komicky, jsou v ní obsaženy strany s tím proč se knihomol stane knihomolem. Opravdu krásně vyjádřené city ke knihám a všemu s nimi spojenému. Jsem šťastná, že ji mohu mít ve své knihovně. :D

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM