EN

Šok! Hrůza! Média!

HlídacíPes.org


Čeští novináři po roce 1989: od svobody k oligarchům
Média dnes doslova hýbou společností. Víte, jak se v nich orientovat? Kdo vlastní české sdělovací prostředky a jak se to odráží v jejich obsahu? Tušíte, co se odehrává v novinářském světě a kdo pro vás zprávy tvoří? Světem českých novinářů vás s profesionálním vhledem provede redakce platformy HlídacíPes.org organizované Ústavem pro nezávislou žurnalistiku. Nahlédnete pod prsty nejrůznějších médií. Řeč přijde i na nejdůležitější kauzy s nimi spojené.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 272
EAN 9788026428305
Datum vydání 11.11.2019
Věk od 12
Formát 141x221 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,535
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Média dnes doslova hýbou společností. Víte, jak se v nich orientovat? Kdo vlastní české sdělovací prostředky a jak se to odráží v jejich obsahu? Tušíte, co se odehrává v novinářském světě a kdo, jak a proč pro vás zprávy tvoří?

Světem českých novinářů vás s lehkostí a profesionálním vhledem provede redakce platformy HlídacíPes.org organizované Ústavem pro nezávislou žurnalistiku. Nahlédnete pod prsty médií investigativních i bulvárních, tištěných i elektronických, televizních i novinových. A řeč přijde i na nejdůležitější kauzy s nimi spojené.

Hodnocení čtenářů

Bohumil Plucnara
hlídací pes org mluví sám zasebe

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
HlídacíPes.org

HlídacíPes.org

HlídacíPes.org – Žurnalistika ve veřejném zájmu je prvním projektem Ústavu nezávislé žurnalistiky. Jde o webovou publikační platformu Ústavu, na které jsou umísťovány výsledky práce kmenových i spolupracujících redaktorů. Nejedná se však o klasický zpravodajský server. Zaměřuje se především na originální pokrytí a dlouhodobé monitorování témat, která zůstávají stranou zájmu mediálního mainstreamu. Nekopíruje denní zpravodajství, nechrlí další názory na obecně známá fakta. Redakce si zakládá na originálních odhaleních a na původní, do hloubky jdoucí publicistice.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM