EN

První - brožovaná

Kiera Cassová


Stane se America princeznou?
Když byla America vybrána do Selekce ani ve snu by ji nenapadlo, že by se ocitla na dosah samotné koruny, natož k srdci prince Maxona. S blížícím se koncem soutěže narůstají hrozby za branami paláce a America si uvědomuje, jak je lehké všechno ztratit a jak těžce bude muset za svou budoucnost bojovat.

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název The One
Původní jazyk angličtina
Řada Selekce
Počet stran 288
EAN 9788075448743
Datum vydání 07.10.2019
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,321
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Nadešel čas, kdy vítězka Selekce bude korunovaná královnou.

Když byla America vybrána, aby soutěžila o korunu i srdce prince Maxona, nikdy se jí ani nesnilo, že by se právě ona mohla stát královnou. Ale jak se soutěž blíží ke konci a hrozby mimo palác jsou větší a větší, uvědomuje si, kolik toho může ztratit – a jak moc bude muset bojovat o budoucnost, o kterou doopravdy stojí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Selekce"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kiera Cassová

Kiera Cassová

Kiera Cassová vystudovala historii na Radford University. Vyrůstala v Jižní Karolíně a nyní žije se svou rodinou v Blackburgu ve Virginii. Miluje tanec, knihy, natáčení videí a jí nezdravé množství dortů. Psaní zpočátku používala jako terapii, ale později přišla na to, že přesně to chtěla vždycky dělat. Srdce čtenářů si získala trilogií Selekce, která byla její prvotinou. Slavnou sérii postupně začala rozšiřovat o další příběhy. Fanoušky jistě potěší, že Cassová je podle vlastních slov na psaní závislá a má ještě hromadu nápadů, které čekají na zpracování.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM