EN

Myšák jménem Julian

Joe Todd-Stanton


Půvabně ilustrovaný příběh o nečekaném přátelství
Myšák Julian má rád své soukromí a ostatních zvířátek se spíše straní. Není divu, když se ho každou chvíli snaží někdo sníst. Jednoho dne si ho všimne mlsná liška a vrhne se na něj. Julian je ovšem rychlejší, zmizí ve svém doupěti a liška se zasekne hlavou hned u vchodu do jeho nory. Ocitají se doslova tváří v tvář. Jak si myšák poradí s nečekanou návštěvou?

Detailní informace

Ilustrátor Joe Todd-Stanton
Jazyk čeština
Původní jazyk angličtina
Překladatel Katarína Belejová H.
Počet stran 40
EAN 9788026425113
Datum vydání 23.05.2019
Věk od 3
Formát 230x270 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,476
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Myšák Julian má rád své soukromí a ostatních zvířátek se spíše straní. Není divu, když se ho každou chvíli snaží někdo sníst. Jednoho dne si ho všimne mlsná liška a vrhne se na něj. Julian je ovšem rychlejší, zmizí ve svém doupěti a liška se zasekne hlavou hned u vchodu do jeho nory. Ocitají se doslova tváří v tvář. Jak si myšák poradí s nečekanou návštěvou?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Joe Todd-Stanton

Joe Todd-Stanton

Joe Todd-Stanton je britský ilustrátor a autor komiksů. Vyrůstal v Brightonu a vystudoval University of the West of England v Bristolu. Titul získal v oboru ilustrace. Žije a pracuje v Londýně. Spolupracuje hned s několika nakladatelstvími – Oxford University Press, Usborne Publishing, Aquila magazine nebo Nobrow. Svým nezaměnitelným stylem, v němž lze zahlédnout inspiraci Mumínky, Tintinem či japonským anime, Joe Todd-Stanton připravil například surreálnou pohádku Tajemství černé skály, jež v roce 2018 získala Cenu knihkupectví Waterstones v kategorii ilustrovaných knih, nebo knížku Artur a zlaté lano.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM