EN

Vlaštovka v bublině

Markéta Lukášková


Každá rodina má svoji minulost. Má tahle i budoucnost?
Píše se rok 2045, Barbora leží v nemocnici s diagnózou, která ji připravuje o poslední vzpomínky na minulost, lásku i rodinu. Důkazem, že skutečně žila, jsou hlavně její děti – nejistý Michal a suverénní Magda, která už stihla rozprodat matčin majetek. Díky novému léku se ale Bára pomalu vrací. Přes dvacet let vzdálené zážitky získávají jasnější kontury a současná Bára stojí před odhalením tajemství rozpadu své životní lásky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 336
EAN 9788026717836
Datum vydání 07.05.2020
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,413
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

Píše se rok 2045, Barbora leží v nemocnici s diagnózou, která ji připravuje o poslední vzpomínky na minulost, lásku i rodinu. Důkazem, že skutečně žila, jsou hlavně její děti – nejistý Michal a suverénní Magda, která už stihla rozprodat matčin majetek. Díky novému léku se ale Bára pomalu vrací. Přes dvacet let vzdálené zážitky získávají jasnější kontury a současná Bára stojí před odhalením tajemství rozpadu své životní lásky. Vlaštovka v bublině volně uzavírá trilogii knih Markéty Lukáškové - navazuje svým příběhem na osudy postav Lososa v kaluži a Pandy v nesnázích.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Markéta Lukášková

Markéta Lukášková

Markéta Lukášková pochází z Českých Budějovic. Působila jako redaktorka časopisů Týden, Maxim, Faktor S, vedla Reflex.cz. Se svou prvotinou Losos v kaluži objela republiku v rámci divadelního projektu Listování a napsala podle ní scénář, který čeká na filmové zpracování. Následovaly knihy Panda v nesnázích, InTyMně a Vlaštovka v bublině a Majonéza k snídani. Na podzim roku 2020 začala publikovat populární podcast Příběh, který se opravdu stal přinášející méně známé epizody z českých i světových dějin.
Zobrazit profil autora

Recenze

Databazeknih.cz - Vlaštovka v Bublině

„Markéta Lukášková je s každou další knihou vyspělejší a do jisté míry i vážnější. Losos v kaluži ve vás zanechá dojem příjemné jednohubky, kdežto Vlaštovka v bublině vás nutí už hlouběji uvažovat o tom, jaký svět nás v budoucnu čeká, v jakých vztazích se ocitáme a proč či jak moc velké sklony máme dělat chyby stejné jako naši rodiče.“
NAPIŠTE NÁM