EN

Vlček trosečníkem

Jan Andersen


Dokáže opuštěný pejsek přežít na ostrově a najít ztraceného pána?
Pejsek, kterého si většina lidí plete s vlkem, přijíždí na ostrov na prázdniny. Hned první den však jeho pán onemocní tak těžce, že musí být vrtulníkem převezen zpět na pevninu. V nastalém zmatku si na pejska nikdo ani nevzpomene, a ten tak zůstává na ostrově zcela opuštěný. Ať se vydá kamkoliv, odevšad ho vyhánějí. Navíc ho čekají potíže s místním psem Chundeláčem. Když však Vlček potká dvě děti, Emmu a Leona, všechno se obrátí k lepšímu. Teď už jen najít ztraceného pána!

Detailní informace

Ilustrátor Marcela Hebertová
Jazyk čeština
Původní název Kleiner Wolf: Auf die Pfoten, fertig, los!
Původní jazyk němčina
Počet stran 160
EAN 9788026426202
Datum vydání 22.07.2019
Věk od 8
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,347
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pejsek, kterého si většina lidí plete s vlkem, přijíždí na ostrov na prázdniny. Hned první den však jeho pán onemocní tak těžce, že musí být vrtulníkem převezen zpět na pevninu. V nastalém zmatku si na pejska nikdo ani nevzpomene, a ten tak zůstává na ostrově zcela opuštěný. Ať se vydá kamkoliv, odevšad ho vyhánějí. Jako by neměl dost trápení, čekají ho potíže s místním psem Chundeláčem, který se tváří, jako by celý ostrov patřil jen jemu. Když však Vlček potká dvě děti, Emmu a Leona, všechno se obrátí k lepšímu. Děti jsou na něj hodné a Vlček se s nimi rychle sblíží. Teď už jen najít ztraceného pána!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Petra Brokešová
Hezká knížka 🙂

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jan Andersen

Jan Andersen

Jan Andersen, vlastním jménem Wolfram Hänel, narozený ve Fuldě v roce 1956, žije v Hannoveru a Berlíně. Než začal v roce 1987 psát, pracoval jako malíř plakátů, divadelní fotograf, textař, praktikant, vynálezce her a dramaturg. Dosud vydal více než 150 románů, povídek a obrázkových knih, které byly přeloženy celkem do 30 jazyků. Wolfram Hänel získal za své psaní několik ocenění, včetně Ceny Friedricha Gerstäckera za literaturu pro mládež. Je členem PEN Berlin.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM