EN

Star Wars - Thrawn. Spojenectví

Timothy Zahn


Thrawn musí čelit své budoucnosti. Vader zase své minulosti.
Na Batuu, hraničním světě Neznámých oblastí, zapouští kořeny hrozba Impériu. Existuje zatím jen v náznacích, císař Palpatine však přesto pověří jejím prošetřením své nejschopnější zástupce: nemilosrdného vykonavatele lorda Dartha Vadera a brilantního stratéga velkoadmirála Thrawna. Zdá se nepravděpodobné, že by se tito velcí soupeři o přízeň císaře dokázali společně vydat na tak klíčově důležitou misi. Císař však ví, že to nebude poprvé, kdy spojili své síly.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr sci-fi
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Star Wars - Thrawn Alliances
Původní jazyk angličtina
Počet stran 312
EAN 9788025245286
Datum vydání 02.09.2019
Věk od 12
Formát 134x202 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,234
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

„Ucítil jsem narušení Síly.“

Osudová slova, hlavně když jsou vyřčena císařem Palpatinem. Na Batuu, hraničním světě Neznámých oblastí, zapouští kořeny hrozba Impériu. Existuje zatím jen v náznacích, jejichž důsledky nelze tušit. Vůdci Impéria však přesto stojí za to, aby pověřil jejím prošetřením své nejschopnější zástupce: nemilosrdného vykonavatele lorda Dartha Vadera a brilantního stratéga velkoadmirála Thrawna. Zdá se nepravděpodobné, že by se tito velcí soupeři o přízeň císaře a otevření odpůrci v imperiálních záležitostech – včetně projektu Hvězdy smrti – dokázali společně vydat na tak klíčově důležitou misi. Císař však ví, že to nebude poprvé, kdy Vader spojí síly s Thrawnem. A za jeho císařským rozkazem je mnohem víc, než ti dva tuší.

Další tituly z řady "Star Wars - Thrawn"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Timothy Zahn

Timothy Zahn

Timothy Zahn je autorem více než čtyřiceti románů, téměř devadesáti krátkých povídek a novel a čtyř sborníků krátkých povídek. V roce 1984 vyhrál cenu Hugo za nejlepší novelu. Zahn je nejznámější díky svým románům z prostředí Star Wars, kterých bylo prodáno přes čtyři miliony výtisků. Mezi jeho další knihy patří série Kobra, série Quadrail a série pro mladé čtenáře Dragonback. Zahn má bakalářský titul z fyziky z Michiganské státní univerzity a magisterský titul z Univerzity Illinois. Se svou rodinou žije na pobřeží Oregonu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM