EN

Podivuhodné příhody Ingrid Winterové

J. S. Drangsholt


Bláznivá komedie o tom, co se stane, když se vám život rozpadá pod rukama
Ingrid Winterová je úplně nahraná. Nedaří se jí prodat dům, plýtvá časem na schůzkách rodičů, v práci na univerzitě ji sužují pošahaní kolegové, její manželství ztratilo jiskru a hrůzu jí nahání i úvahy o vlastním životě. Takže když ji proti její vůli vyberou do delegace, která má navázat vědeckou spolupráci s ruskou univerzitou, rozhodně to situaci nezlepší. Diplomatická výprava se nevyhnutelně zvrtne ve ztřeštěný chaos – ale trocha chaosu je možná právě tím, co Ingrid potřebuje.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Ingrid Winters makelose mismot
Původní jazyk norština
Překladatel Ivana Voráčková
Počet stran 248
EAN 9788026717065
Datum vydání 30.01.2020
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,399
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Ingrid Winterová je úplně nahraná. Nedaří se jí prodat dům, plýtvá časem na komunitních schůzkách rodičů, v práci na univerzitě ji sužují pošahaní kolegové, její manželství ztratilo jiskru a hrůzu jí nahání i úvahy o vlastním životě. Takže když ji proti její vůli vyberou do delegace, která má navázat vědeckou spolupráci s ruskou univerzitou, rozhodně to situaci nezlepší.

Diplomatická výprava se nevyhnutelně zvrtne ve ztřeštěný chaos, zahrnující výhrůžky deportací na Sibiř nebo podezřelý sirup proti kašli.

Ale možná je trocha chaosu právě tím, co Ingrid potřebuje.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
J. S. Drangsholt

J. S. Drangsholt

Janne S. Drangsholt se narodila v norském Sandness. Vystudovala anglickou literaturu a pracuje jako literární vědkyně na univerzitě ve Stavangeru. Je známá pro své rozhlasové pořady o literatuře a kultuře. Její první román v Norsku vyšel v roce 2011. Ve svém druhém románu Podivuhodné příhody Ingrid Winterové (2015) zdařile propojila humor s výstižným zachycením běžných situací všedního dne.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM