EN

Strašidelná výprava

Trosečníci - neoficiální příběhy ze světa Minecraftu 3

Winter Morgan


Třetí díl minecraftí série Trosečíci vás vezme na výpravu za pokladem!
Simon, Michael a Lily mají po uvěznění svého nepřítele – Pána Chaosu, konečně možnost pořádně poznat nové přátele, které v Minecraftu potkali. A když je jeden z nich pozve na výpravu za ztraceným pokladem, nemohou odolat. Jenže když jejich parta opustí vesnici, dostane Pán Chaosu jedinečnou možnost uniknout ze zajetí…

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Terror on a Treasure Hunt: UNOFFICIAL MINETRAPPED ADVENTURE SERIES 3
Původní jazyk angličtina
Řada Trosečníci
Počet stran 112
EAN 9788025149669
Datum vydání 16.05.2019
Věk od 8
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,172
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

VYDEJTE SE SPOLEČNĚ S LILY, SIMONEM A MICHAELEM NA VÝPRAVU ZA POKLADEM, NA NÍŽ ČEKÁ NEČEKANÉ NEBEZPEČÍ!

Simon, Michael a Lily jsou stále uvězněni ve světě Minecraftu, ale po dopadení svého nepřítele – Pána Chaosu – mají konečně možnost zaměřit se na svůj návrat. A také na to, aby konečně pořádně poznali nové přátele, které zde potkali. A když je jeden z nich pozve na výpravu za ztraceným pokladem, nemohou odolat!

Jenže když jejich parta opustí vesnici, dostane Pán Chaosu jedinečnou možnost uniknout ze zajetí. Tři kamarádi tak stojí před těžkým rozhodnutím – opustí vysněnou výpravu a nechají svoje přátele tváří v tvář nebezpečí, nebo se vrátí, aby zhatili plány hlavního záškodníka?

Strašidelná výprava je třetí knihou šestidílné série Trosečníci: Neoficiální příběhy ze světa Minecraftu, která sleduje osudy tří kamarádů uvězněných v jejich nejoblíbenější hře.

Winter Morgan je pseudonym autorky desítek dětských dobrodružných knih, včetně bestsellerové série Výprava za diamantovým mečem. Má syna, který závislačí na Minecraftu a dodává jí inspiraci k psaní knih. Žije ve Spojených státech amerických v newyorské čtvrti Brooklyn.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM